Δικαστική έρευνα για ακόμη 4 άτομα για την τραγωδία στο Norman Atlantic: Υποπτοι δύο εκπρόσωποι της ΑΝΕΚ - iefimerida.gr

Δικαστική έρευνα για ακόμη 4 άτομα για την τραγωδία στο Norman Atlantic: Υποπτοι δύο εκπρόσωποι της ΑΝΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που το Norman Atlantic πλησίαζε στο λιμάνι του Μπρίντιζι, η εισαγγελία του Μπάρι ανακοίνωνε το μεσημέρι της Παρασκευής πως θέτει υπό έρευνα ακόμη τέσσερα άτομα ως υπόπτους για την τραγωδία στο πλοίο που είχε ενοικιάσει η ΑΝΕΚ.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, εκτός από τον Ιταλό πλοίαρχο Αρτζίλιο Τζιακομάτσι και τον Ιταλό ιδιοκτήτη του Norman Atlantic Κάρλο Βιζεντίνι, η ιταλική δικαιοσύνη βάζει στο κάδρο των υπόπτων για τα αδικήματα της πολλαπλής ανθρωποκτονία εξ αμελείας, ναυάγιο εξ αμελείας και πρόκληση σωματικών βλαβών εξ αμελείας, δύο ακόμη μέλη του πληρώματος, αλλά και δύο εκπροσώπους της ελληνικής εταιρείας ΑΝΕΚ Lines.

Την ίδια ώρα, το Ansa μεταδίδει πως δόθηκε το «ok» για την είσοδο στο λιμάνι του Μπρίντιζι του Norman Atlantic το οποίο θα δέσει και θα παραμένει σε ασφαλές μέρος. Συγκεκριμένα, θα αγκυροβολήσει στην αποβάθρα Costa Morena, μεταξύ του μέσου λιμανιού και του εξωτερικού, ενώ αναμένονται οι διατάξεις του δικαστικού σώματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ