Η κόρη του Μηλιού στο Γκστάαντ για Χριστούγεννα: Σάλος από μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση [εικόνες] - iefimerida.gr

Η κόρη του Μηλιού στο Γκστάαντ για Χριστούγεννα: Σάλος από μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tι δουλειά έχει η κόρη του Γιάννη Μηλιού, κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και συμβούλου του Αλέξη Τσίπρα, στο Γκστάαντ για διακοπές; Πώς μπορεί η κόρη ενός αριστερού να κάνει διακοπές στο πολυτελές θέρετρο ενώ η Ελλάδα διανύει στιγμές μεγάλης κρίσης; Γιατί οι προσωπικές επιλογές ενός ατόμου να καθορίζονται από τη ζωή του πατέρα και το αντίστροφο; Τελικά, πήγε όντως η Ελιάνα Μηλιού φέτος τα Χριστούγεννα στο Γκστάαντ ή όλα αυτά είναι προϊόν... μοντάζ;

Η κόρη του Μηλιού στο Γκστάαντ για Χριστούγεννα: Σάλος από μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που διατρέχουν τα social media μετά την κυκλοφορία της «είδησης» πως η Ελιάνα Μηλιού έκανε διακοπές στο Γκστάαντ. Σχεδόν όλα ξεκίνησαν με την ανάρτηση που έκανε στο twitter ο Γιώργος Μουρούτης αναπαράγοντας ανάρτηση της κυρίας Μηλιού που έγραφε «Θα σου παίξω φίνο μπαγλαμά. Τhe band is entertaining Greek shipowners while Ηλίας Ψινάκης is smiling approvingly #klarina in #gstaadpalace».

Η κόρη του Μηλιού στο Γκστάαντ για Χριστούγεννα: Σάλος από μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση [εικόνες] | iefimerida.gr 1

H ανάρτηση εμφανίζεται να έχει γίνει από το Gstaad Palace. Αυτή και μόνο η ανάρτηση εξόργισε πολλούς που μίλησαν περί υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που η θυγατέρα κορυφαίου στελέχους του κόμματος και σχεδιαστή κεντρικών πολιτικών κάνει διακοπές στο θέρετρο των ισχυρών, δισεκατομμυριούχων του κόσμου.

Η κόρη του Μηλιού στο Γκστάαντ για Χριστούγεννα: Σάλος από μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Παρατηρώντας βέβαια πιο προσεκτικά την ανάρτηση που φαίνεται να έχει γίνει στον προσωπικό λογαριασμό της κας Μηλιού στο Facebook, διαπιστώνουμε πως υπάρχει μια σαφής ειρωνική διάθεση, μια καυστική παρατήρηση των πραγμάτων που φαίνεται πως έγιναν μπροστά στα μάτια της: «Η μπάντα διασκεδάζει τους Ελληνες εφοπλιστές ενώ ο Ηλίας Ψινάκης χαμογελά επιδοκιμαστικά...».

Η κόρη του Μηλιού στο Γκστάαντ για Χριστούγεννα: Σάλος από μια αμφιλεγόμενη ανάρτηση [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η φωτογραφία εξωφύλλου της Ελιάνας Μηλιού παραπέμπει στο Γκστάαντ – χιονισμένα βουνά και σαλέ. Ομως παρατηρώντας προσεκτικά διαπιστώνει κανείς πως η φωτογραφία αυτή αναρτήθηκε τον Ιανουάριο του 2012. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, η αναφορά να αφορούσε παλαιότερες και όχι φετινές διακοπές της στο Γκστάαντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ