Norman Atlantic:Νέο αλαλούμ με τον αριθμό των νεκρών και των αγνοούμενων - iefimerida.gr

Norman Atlantic:Νέο αλαλούμ με τον αριθμό των νεκρών και των αγνοούμενων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει τέλος το αλαλούμ που έχουν προκαλέσει οι ιταλικές αρχές στη διαχείριση της τραγωδίας του Norman Atlantic καθώς τώρα κάνουν λόγο για δέκα νεκρούς και όχι 11 όπως είχαν αναφέρει νωρίτερα.

Ενώ νέος αριθμός των αγνοούμενων είναι 18 με τους 9 να είναι Ελληνες. Μάλιστα το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής έδψσε στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Μόλις έγινε γνωστός ο νέος αριθμός των νεκρών που ανακοίνωσαν οι Ιταλοί οι ελληνικές αρχές με επίσημο διάβημά τους να ζητούν από την ιταλική πλευρά να αποστείλει τα πλήρη και τελικά στοιχεία προκειμένου να μπει ένα τέλος στο δράμα που ζουν συγγενείς τους θυμάτων και των αγνοούμενων.

Η λίστα με τους 9 Ελληνες αγνοούμενους

Τα στοιχεία εννέα Ελλήνων που επέβαιναν στο πλοίο ''NORMAN ATLANTIC'' και φέρονται ως αγνοούμενοι, ανακοίνωσε πριν από λίγο το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Λιμενικού οι εννέα αγνοούμενοι είναι οι:

1. ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

2. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

3. ΤΣΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

4. ΝΙΚΟΛΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

5. ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

6. ΣΑΓΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

8. ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

9. ΣΟΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ