Οι 11 γάμοι της χρονιάς [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι 11 γάμοι της χρονιάς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

O γάμος είναι ένα μυστήριο. Και εμείς προσπαθούμε συνεχώς να το λύσουμε. Σκοτώνει τον έρωτα; Μπορεί να λειτουργήσει; Ποια είναι η συνταγή των ζευγαριών που παραμένουν αγαπημένα, 50 χρόνια μαζί;
Άγνωστο Αντικείμενο

Ο γάμος επίσης, λένε κάποιοι, είναι ένα λαχείο. Το παίρνεις και δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. (Οι πιθανότητες βέβαια του να ζήσεις ευτυχισμένος είναι μεγαλύτερες από το να κερδίσεις τζακ-ποτ).

Το θέμα είναι ότι πολλές είναι οι γυναίκες που θέλουν να ντυθούν νύφες, είτε επειδή ξέρουν πως θα τους συμβεί μονάχα μια φορά στη ζωή τους (αν όλα πάνε καλά), είτε επειδή το έχουν πλάσει με το μυαλό τους από μικρές και θέλουν να το δουν να γίνεται πραγματικότητα.

Το 2014 είδαμε αρκετές νύφες, τόσο Ελληνίδες όσο και ξένες. To joytv.gr ξεχώρισε τις ομορφότερες και τις παρουσιάζει. Δείτε τις στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ