Σαμαράς: Μεθυσμένοι από την αλαζονεία ο Τσίπρας και η παρέα του - iefimerida.gr

Σαμαράς: Μεθυσμένοι από την αλαζονεία ο Τσίπρας και η παρέα του

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα έκανε ο Αντώνης Σαμαράς στην εισήγησή του στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ, εκτοξεύοντας κατηγορίες για αλαζονεία και άγνοια, ενώ υπογράμμισε ότι «αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας».

Στην εισήγησή του, ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα κερδίσει τις εκλογές, αναφέροντας ότι η ψαλίδα κλείνει, κάνοντας λόγο για επερχόμενη ανατροπή γιατί «ο κόσμος δεν ξεχνά και γιατί μόνο η ΝΔ έχει πρόγραμμα».

Ακόμη, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι ο αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάνει τα μισά από αυτά που λέει ότι θα κάνει «θα λείψουν από την ελληνική οικονομία 35-38 δισ. ευρώ. Πού θα τα βρουν αυτά τα 35-38 δισ. και από πού θα κόψουν;», ενώ διερωτήθηκε τι θα κάνει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις 28 Φεβρουαρίου όταν λήξει η παράταση, που έχει δώσει η Ευρώπη. Επίσης τόνισε ότι αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας και αυτό δεν είναι κινδυνολογία.

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα τη Δευτέρα το βράδυ, στην οποία μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην πάρει κανένα έγγραφο φεύγοντας. «Προκαλεί αποστροφή η απίστευτη αλαζονεία του ΣΥΡΙΖΑ. Εφτασαν χθες να μας προειδοποιούν να μην πάρουμε μαζί μας τα έγγραφα διακυβέρνησης. Τα τελευταία δυόμισι χρόνια διαχειριστήκαμε περισσότερα έγγραφα από όσα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του έχουν δει ποτέ στα μάτια τους. Μέρα με την ημέρα γυρίζει το κλίμα και γυρίζει σε βάρος τους και θα γυρίσει περισσότερο. Μοιάζουν μεθυσμένοι από την αλαζονεία που δεν βασίζεται στην δύναμη αλλά στην άγνοια», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Ακόμη, ο πρωθυπουργός μίλησε για συμμαχία «των ανεύθυνων και των ακραίων», που ακύρωσε κάθε δυνατότητα συναίνεσης, ενώ σημείωσε «Ούτε και ο δικός τους άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Γλέζος, δεν άντεξε αυτή την παράδοξη συμμαχία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ τους ΑΝΕΛ και τη Χρυσή Αυγή. Κατάλαβε καλά ποια είναι η παθογένεια της χώρας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ