Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ 4 ανεξάρτητοι βουλευτές: Ιατρίδη, Γιοβανόπουλος, Κασαπίδης, Νταβρής - iefimerida.gr

Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ 4 ανεξάρτητοι βουλευτές: Ιατρίδη, Γιοβανόπουλος, Κασαπίδης, Νταβρής

Φωτογραφία: (EUROKINISSI /ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μίκα Ιατρίδη και Κώστας Γιοβανόπουλος επιστρέφουν στην Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τη βουλευτή Δωδεκανήσων κα Μίκα Ιατρίδη και την καλωσόρισε στη μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.
Είναι βέβαιο ότι με την υποψηφιότητά της στο Νομό Δωδεκανήσων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα δυναμώσει τον αγώνα της Παράταξης, για μια δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη».

Εκτός από την κυρία Ιατρίδη ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με το βουλευτή Ημαθίας κ. Κώστα Γιοβανόπουλο, όπου αποφασίστηκε η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Γιοβανόπουλος δήλωσε:

«Ανταποκρίθηκα στην ευρύτερη συσπείρωση δυνάμεων που απαιτείται προς έναν δίκαιο και φιλελεύθερο κόσμο. Η συνεργασία μου με τη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, είναι μια πράξη ευθύνης και σύνεσης. Η Ελλάδα μόνο ενωμένη μπορεί να διεκδικήσει την αναπτυξιακή της πορεία και να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή της προοπτική».

Την ίδια ώρα, άλλοι δύο ανεξάρτητοι, οι Γιώργος Κασαπίδης και Γιώργος Νταβρής θα συμμετάσχουν και αυτοί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειωτέον ότι ο κ. Κασαπίδης (όπως και η Μίκα Ιατρίδη) έχουν εκλεγεί στο παρελθόν με τη ΝΔ, ενώ, ο κ. Νταβρής εξελέγη το 2012 με τους ΑΝΕΛ στην Αχαΐα, αλλά στις επερχόμενες εκλογές αναμένεται να είναι υποψήφιος στην Αρτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ