Οι οκτώ 50άρες της σόουμπιζ που βάζουν κάτω 20άρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι οκτώ 50άρες της σόουμπιζ που βάζουν κάτω 20άρες [εικόνες]

Μονικα Μπελούτσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το θέμα είναι πόσο νιώθεις», ακούς να σου λένε όλοι όταν η συζήτηση έρχεται στην ηλικία.

Η αλήθεια όμως είναι πως υπάρχουν κάποιες γυναίκες που δεν νιώθουν απλά νεώτερες, αλλά μοιάζουν κιόλας. Δεν είναι κάτι σπάνιο: Ρίξε μια ματιά στο γραφείο που δουλεύεις, στη σχολή σου ή στη γειτονιά που μένεις και θα τις δεις. Μικροκαμωμένα κορίτσια, κοπέλες με καλά γονίδια και κυρίες που χρησιμοποιούν τα σωστά προϊόντα ομορφιάς, μοιάζουν πολύ μικρότερες από την πραγματική τους ηλικία και φυσικά όταν τους το πεις σκάνε ένα μικρό χαμογελάκι.

Το joytv.gr έψαξε και βρήκε τις celebrities ηθοποιούς που ενώ έχουν κλείσει ή περάσει τα 50, συνεχίζουν να αποτελούν πρότυπα ομορφιάς και να γοητεύουν τα πλήθη σε κάθε τους εμφάνιση.

Θέμα γονιδίων, καλής ζωής ή περιποίησης; Όπως και να ΄χει, αυτές είναι οι γυναίκες που μοιάζουν να έχουν κάνει συμφωνία με τον χρόνο. Δείτε και τις 10 στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σοουμπιζ Μόνικα Μπελούτσι Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ