Συγκινητικές στιγμές στην Ελευσίνα: Η προσγείωση του C130 με τους διασωθέντες του Νorman Atlantic [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκινητικές στιγμές στην Ελευσίνα: Η προσγείωση του C130 με τους διασωθέντες του Νorman Atlantic [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας όπου κατέφθασε το αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε από το Λέτσε και το Μπάρι της Ιταλίας 43 διασωθέντες (40 Ελληνες και τρεις αλλοδαπούς) του Norman Atlantic.

Οι διασωθέντες ευχαρίστησαν τον παριστάμενο στην υποδοχή αρχηγό ΓΕΑ, αντιπτέραρχο Ευάγγελο Τουρνά, για τις προσπάθειες που κατέβαλε η Πολεμική Αεροπορία για την ασφαλή διάσωσή τους, ωστόσο σε δηλώσεις τους εξέφρασαν, μεταξύ άλλων, την αγανάκτησή τους για τη μη συνεργασία των Ιταλών μελών του πληρώματος με τους Έλληνες, αλλά και τη γενικότερη στάση τους έναντι της κατάστασης που είχε προκληθεί στο πλοίο και απέναντι στους επιβάτες.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν και συγγενείς επιβαινόντων του πλοίου που προσπαθούσαν να μάθουν κάποιο νέο για τους δικούς τους ανθρώπους, καθώς δεν έχουν καταγραφεί στους καταλόγους που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ C 130 Norman Atlantic πλοίο διασωθέντες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ