Νέα τραγωδία στο Norman Atlantic: Δύο Αλβανοί ναυτικοί νεκροί κατά τη ρυμούλκησή του [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέα τραγωδία στο Norman Atlantic: Δύο Αλβανοί ναυτικοί νεκροί κατά τη ρυμούλκησή του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο μέλη της αλβανικής ομάδας που συμμετείχε, σε συνεργασία με τους Ιταλούς, στη ρυμούλκηση του Norman Atlantic προς την Αυλώνα έχασαν τη ζωή τους κατά την επιχείρηση ρυμούλκησης το πρωί της Τρίτης.

Αρχικά, όπως μεταδίδουν τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης, από το λιμάνι της Αυλώνας είχε ανακοινωθεί πως σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι από ατύχημα εν πλω, αλλά το υπουργείο Αμυνας δεν είχε επιβεβαιώσει την πληροφορία. Ωστόσο, αργότερα, εκπρόσωπος του υπουργείου Αμυνας σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το αλβανικό «Time News» επιβεβαίωσε ότι δύο άτομα που δεν αποτελούν μέρος του αλβανικού ναυτικού, ότι τραυματίστηκαν. Ο ένας θανάσιμα και ο άλλος είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Ομως αργότερα, η αστυνομία της Αυλώνας ανακοίνωσε πως πέθανε και ο δεύτερος τραυματίας.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ, δύο Αλβανοί ναυτικοί χτυπήθηκαν από έναν κάβο του πλοίου ο οποίο έπεσε πάνω τους όταν γινόταν η ρυμούλκηση. Mάλιστα, ο κάβος στη συνέχεια μπλέχτηκε σε μία από τις προπέλες. Ο ένας πέθανε ακαριαία και ο άλλος κατέληξε στα τραύματά του λίγο αργότερα.

Πρόκειται για τους Πετρίτ Ιάχια, 59 ετών, και Έντμοντ Ηλία, 57 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ