Σοκαριστικές εικόνες: Πτώμα επιπλέει στη θάλασσα της Ιάβας -Εχουν ήδη περισυλλεγεί 40 νεκροί της AirAsia [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκαριστικές εικόνες: Πτώμα επιπλέει στη θάλασσα της Ιάβας -Εχουν ήδη περισυλλεγεί 40 νεκροί της AirAsia [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκπρόσωπος του πολεμικού ναυτικού της Ινδονησίας ανακοίνωσε ότι οι Αρχές της χώρας έχουν ήδη ανασύρει 40 νεκρούς από τη θαλάσσια περιοχή της Ιάβας, ενώ σοκ προκαλεί το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού TvOne της χώρας που δείχνει έναν νεκρό να επιπλέει στη θάλασσα.

Τα πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού της Ινδονησίας που έδειχναν ένα πτώμα να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας ήταν τελικά η αρχή των δυσάρεστων νέων που θα ακολουθούσαν. Μέχρι στιγμής οι Αρχές της χώρας έχουν εντοπίσει και ανασύρει από τη θάλασσα 40 πτώματα από την πτήση 8501 της AirAsia, ενώ αναφέρουν πως κανένα από τα θύματα δεν φορούσε σωσίβιο γιλέκο.

Σοκαριστικές εικόνες: Πτώμα επιπλέει στη θάλασσα της Ιάβας -Εχουν ήδη περισυλλεγεί 40 νεκροί της AirAsia [βίντεο] | iefimerida.gr 0

\

Από στιγμή σε στιγμή θα βρεθούν στο χώρο δύτες του πολεμικού ναυτικού της χώρας προκειμένου να ερευνήσουν τον βυθό, καθώς έχει εντοπιστεί μια σκιά η οποία πιθανότατα είναι του μοιραίου αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροσκάφος νεκρός AirAsia Ινδονησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ