Ο Ιμπραϊμοβιτς σκότωσε τάρανδο 250 κιλών με μια σφαίρα - Σάλος στη Σουηδία [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Ιμπραϊμοβιτς σκότωσε τάρανδο 250 κιλών με μια σφαίρα - Σάλος στη Σουηδία [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις ολιγοήμερες διακοπές του στην αγαπημένη του πατρίδα αποφάσισε να απολαύσει ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και βγήκε για το αγαπημένο του χόμπι. Το κυνήγι αποτελεί την ευχάριστη απόδραση για τον Σουηδό σούπερ σταρ μόνο που αυτή τη φορά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη Σουηδία. Αιτία, ένας τάρανδος 250 κιλών!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sport Expressen», ο Ιμπραϊμοβιτς σκότωσε έναν τάρανδο βάρους 250 κιλών με μια σφαίρα, βγάζοντας μάλιστα την είδηση στο πρωτοσέλιδο. Το κυνήγι αυτή την περίοδο είναι νόμιμο στη χώρα και υπολογίζεται ότι περίπου 300,000 άνθρωποι βγαίνουν στα δάση κάθε χρόνο. Ωστόσο οι αντιδράσεις από τη μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση της Σουηδίας ήταν έντονες, κάτι που σύμφωνα με τον διευθυντή της εφημερίδας οφείλεται στην αναγνωρισιμότητα του Ιμπραϊμοβιτς αφού ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έκανε κάτι παράνομο.

Ο Ιμπραϊμοβιτς σκότωσε τάρανδο 250 κιλών με μια σφαίρα - Σάλος στη Σουηδία [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ