Αγωνία για δύο Ελληνες επιβάτες του Norman Atlantic που αγνοούνται - iefimerida.gr

Αγωνία για δύο Ελληνες επιβάτες του Norman Atlantic που αγνοούνται

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που η επιχείρηση διάσωσης έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές ώρες και οι διασωθέντες έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στην Ελλάδα, η αγωνία, για συγγενείς επιβατών του Norman Atlantic ανεβαίνει κατακόρυφα.

Χαρακτηριστικό είναι πως συγγενείς ενός 55χρονου αυτοκινητιστή από τη Θήβα έχουν ήδη απευθύνει έκκληση, καθώς, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους από την ώρα της φωτιάς στο πλοίο.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Κουφογιώργη, 55 ετών, οδηγό στο επάγγελμα, ο οποίος ταξίδευε για Ανκόνα με το φορτηγό του.

Την ίδια στιγμή, από την Ελευσίνα, όπου έφθασαν 43 διασωθέντες, έρχεται μια ακόμη έκκληση για τον Γεράσιμο Καζαντζίδη, ο οποίος αγνοείται.

Ο ανιψιός του ανέφερε ότι ταξίδεψε μέχρι την Ελευσίνα για να δει μήπως ο θείος του έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο, δεν τον βρήκε.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι το όνομα του θείου του δεν το έχει δει σε καμία από τις λίστες που έχουν δημοσιευθεί, ενώ, πρόσθεσε ότι ο Γεράσιμος Καζαντζίδης έκανε συχνά δρομολόγια προς Ιταλία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ