Είστε Πούτιν, Μέρκελ ή Ομπάμα; -Η ευκαιρία να κοντραριστείτε με τους πολιτικούς - iefimerida.gr

Είστε Πούτιν, Μέρκελ ή Ομπάμα; -Η ευκαιρία να κοντραριστείτε με τους πολιτικούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακούγεται ως μεγάλη γενίκευση, αλλά δεν υπάρχει πολίτης που δεν θα ήθελε να... αναμετρηθεί με κάποιον πολιτικό, όχι απαραίτητα της χώρας του. Επειδή όμως είναι λίγο δύσκολο να καταφέρουν όλοι αυτοί να ανοίξουν κουβέντα με τους εκπροσώπους της πολιτικής ζωής και να τους... στριμώξουν με τα επιχείρηματά τους, μπορούν να πάρουν «εκδίκηση» με μία διαφορετικού τύπου (ανά)μέτρηση.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Μπαράκ Ομπάμα ή η Ανγκελα Μέρκελ μπορεί να κοιτάζουν από... ψηλά τους λαούς, αλλά αυτό δεν αφορά απαραίτητα το σωματικό ύψος τους. Αντίθετα, ο πρόεδρος της Ρωσίας δεν θεωρείται... πρώτο μπόι, ενώ η Καγκελάριος της Γερμανίας, παρότι ιδιαίτερα δυναμική, ακόμη και για γυναίκα είναι κοντή.

Επειδή δύσκολα όμως θα καταφέρει να βρεθεί δίπλα στους παραπάνω, ή σε άλλα πρόσωπα της πολιτικής ζωής και να σταθεί δίπλα τους για να δει αν τους ξεπερνά σε ύψος- και ενδεχομένως να νιώσει ευχαρίστηση από αυτό- μπορεί να συγκριθεί μαζί τους μέσω ενός διαδικτυακού «παιχνιδιού».

Συγκριθείτε με τους μεγάλους πολιτικούς ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ