Τις κυβερνητικές προτάσεις του παρουσιάζει την Τρίτη ο Σταύρος Θεοδωράκης -Το νέο του σύνθημα - iefimerida.gr

Τις κυβερνητικές προτάσεις του παρουσιάζει την Τρίτη ο Σταύρος Θεοδωράκης -Το νέο του σύνθημα

THEODORAKIS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προεκλογικός πυρετός επικρατεί στα γραφεία του Ποταμιού. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας ο Σταύρος Θεοδωράκης προχώρησε στη συγκρότηση της επιτροπής εκλογικού Αγώνα που θα συνεδριάσει αύριο, με τον αρχηγό του Ποταμιού να παρουσιάζει τις κυβερνητικές προτάσεις του κόμματος.


Η επιτροπή – στην οποία συμμετέχει ο Σπύρος Λυκούδης- θα συνεδριάσει στη μία το μεσημέρι στο Ιδρυμα Κακογιάννη, ενώ ο ίδιος ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων τις κυβερνητικές προτάσεις που θα υπερασπιστεί το Ποτάμι στη νέα διακυβέρνηση. Ο ίδιος, παρακολούθησε την ψηψοφορία στη Βουλή από το γραφείο του στη Σεβαστουπόλεως εν μέσω συσκέψεων με τους συνεργάτες του.

Με σύνθημα «τώρα είναι η ώρα των πολιτών» προχωρά τις επόμενες μέρες ο Σταύρος Θεοδωράκης εστιάζοντας στους «επαγγελματίες πολιτικούς που οδηγούν τη χώρα σε εκλογές μέσα σε συνθήκες πανικού χωρίς να ενδιαφέρονται για τις αγωνίες των απλών ανθρώπων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ