Χαρδούβελης: Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις εξαιτίας των εκλογών - iefimerida.gr

Χαρδούβελης: Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις εξαιτίας των εκλογών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKΙNISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ταμειακά διαθέσιμα, αλλά και την παράλληλη ανησυχία του για καθυστέρηση των μεταρρυθμίσεων εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σε δηλώσεις του στο προαύλιο της Βουλής μετά την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Χαρδούβελης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πιστεύω ότι θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στις μεταρρυθμίσεις αλλά μπορεί να επουλωθούν οι πληγές με μια εγρήγορση στη συνέχεια. Υπάρχουν δυσκολίες», τόνισε.

Σε ερώτηση για το αν θα είναι στο επόμενο Eurogroup ο ίδιος είπε: «Ναι θα εκπροσωπήσω εγώ την Ελλάδα στο επόμενο Eurogroup».

Οσο για τα ταμειακά διαθέσιμα, ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε: «Δεν έχουμε πρόβλημα. Ταμειακά διαθέσιμα υπάρχουν. Αν υπάρξει πρόβλημα μπορούμε να εκδώσουμε έντοκα γραμμάτια. Εγώ βλέπω τον Μάρτιο να έχουμε ανάγκες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκίκας Χαρδουβέλης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ