Βαρβιτσιώτης: Πέντε οι νεκροί στο Νοrman Atlantic - iefimerida.gr

Βαρβιτσιώτης: Πέντε οι νεκροί στο Νοrman Atlantic

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eπιβεβαιώθηκε, δυστυχώς, η πληροφορία για τέσσερις επιπλέον νεκρούς -πέραν του Ελληνα Γιώργου Δούλη- μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο Norman Atlantic.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου (η οποία ήταν άκαρπη και η χώρα οδηγείται σε εκλογές) ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επιβεβαίωσε την πληροφορία που έκανε από νωρίς σήμερα τον γύρο του Διαδικτύου για τέσσερις επιπλέον νεκρούς στο φλεγόμενο πλοίο Norman Atlantic.

Η φημολογία για την ύπαρξη τεσσάρων νεκρών ξεκίνησε νωρίτερα όταν Τούρκος επιβάτης του πλοίου, μιλώντας σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ανέφερε ότι είδε με τα ίδια του τα μάτια τέσσερις νεκρούς στην τσουλήθρα, ωστόσο η πληροφορία δεν επιβεβαιωνόταν ούτε από τις ελληνικές, ούτε από τις ιταλικές Αρχές.

Δυστυχώς, όμως, όπως ανέφερε ο κ. Βαρβιτσιώτης, η τραγική είδηση επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους πέντε. Η ταυτότητά τους και η εθνικότητά τους είναι προς το παρόν άγνωστη.

Οπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, από τον εκπρόσωπο τύπου του Λιμενικού σώματος, οι σοροί των τεσσάρων άτυχων επιβαινόντων του Norman Atlantic εντοπίστηκαν από ιταλικό ελικόπτερο στη θάλασσα και περισυνελέγησαν από σκάφος της ακτοφυλακής.

Σημειώνεται ότι χθες είχε βρει τραγικό θάνατο, στη γλίστρα του πλοίου, ο Ελληνας επιβάτης Γιώργος Δούλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ