Ρέντσι σε Σαμαρά: Να ξέρεις ότι δεν έχει πάρει κλίση το καράβι -Ολοι οι διάλογοι - iefimerida.gr

Ρέντσι σε Σαμαρά: Να ξέρεις ότι δεν έχει πάρει κλίση το καράβι -Ολοι οι διάλογοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ιταλό πρωθυπουργό Ματέο Ρέντσι είχε ο Αντώνης Σαμαράς για την επιχείρηση διάσωσης του φλεγόμενοιυ πλοίου «Norman Atlantic», που πλέει ανοιχτά της Κέρκυρας.

O κ. Σαμαράς ρώτησε τον κ. Ρέντσι αν η κατάσταση είναι καλύτερη και ο Ιταλός πρωθυπουργός του απάντησε πως έχει βελτιωθεί. «Σε τι σημείο βρισκόμαστε; Θα προλάβουμε πριν νυχτώσει;», ρώτησε στη συνέχεια ο Αντώνης Σαμαράς.
«Ναι. Προσπαθούμε. Είναι καλό ότι δεν υπάρχουν θύματα. Είναι καλή η συνεργασία Ιταλίας - Ελλάδας. Έχουμε εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις μας. Να ξέρεις, επειδή το άκουσα κάπου, ότι δεν υπάρχει κλίση στο καράβι», του απάντησε ο Ματέο Ρέντσι.
Επίσης ο κ. Σαμαράς ρώτησε πώς μπορεί και εκείνος να έχει άμεσα την ενημέρωση του Ιταλού πρωθυπουργού και εκείνος του είπε ότι θα του στέλνει ,από το Κέντρο Επιχειρήσεων την ενημέρωση που έχει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαμαράς Ρέντσι πλοίο Norman Atlantic
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ