Συγκλονιστική μαρτυρία διασωθείσας: Ανοίξαμε την πόρτα της καμπίνας και είδαμε καπνό -Το πάτωμα ήταν κόκκινο, φλεγόταν - iefimerida.gr

Συγκλονιστική μαρτυρία διασωθείσας: Ανοίξαμε την πόρτα της καμπίνας και είδαμε καπνό -Το πάτωμα ήταν κόκκινο, φλεγόταν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν χτύπησε συναγερμός, μόνοι μας καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά». Σοκαριστική είναι η μαρτυρία επιβάτιδας του Norman Atlantic που έχει ήδη μεταφερθεί σε παραπλέον πλοίο.

Ακολουθεί η σοκαριστική μαρτυρία της κυρίας Αθηνάς στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ: «Κατά τις 6 και μισή το πρωί νιώσαμε να έρχεται στην καμπίνα μια περίεργη μυρωδιά. Το καταλάβαμε μόνοι μας, δεν είχε χτύπησε συναγερμός. Ξυπνήσαμε από έναν περίεργο καπνό που έβγαζε το κλιματιστικό. Η καμπίνα μας ήταν στο έκτο κατάστρωμα. Ανοίξαμε την πόρτα της καμπίνας για να δούμε τι γίνεται και βλέπουμε πολύ καπνό. Το πάτωμα ήταν κόκκινο! Καιγόταν. Ο συναγερμός σήμανε πολύ αργότερα. Το πλήρωμα δεν μας βοήθησε. Ενώ προσπαθούσαμε να ανέβουμε τη σκάλα μας έδωσαν σωσίβια και μπήκαμε μέσα σε λέμβο. Μέσα στη λέμβο ήμασταν γύρω στα 40 με 50 άτομα, μέσα και μικρά παιδιά. Μέσα σε ένα τέταρτο είχαμε εγκαταλείψει το πλοίο. Επικρατούσε πανικός γιατί ο κόσμος δεν ήξερε τι συνέβαινε, δεν ήξερε πού να πάει. Το πλήρωμα προσπαθούσε να σβήσει τη φωτιά ενώ αυτή είχε φτάσει στο τέςταρτο επίπεδο. Πατούσαμε σε φλεγόμενο έδαφος πριν μπούμε στη λέμβο. Ενώ απομακρυνόμασταν βλέπαμε το πλοίο να φλέγεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Norman Atlantic επιβάτες διασωθέντες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ