Υπέγραψε ο Γιόχανσον στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Υπέγραψε ο Γιόχανσον στην ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Γιάκομπ Γιόχανσον καθώς ο 24χρονος Σουηδός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Ο αμυντικός μέσος της Γκέτεμποργκ έμεινε ελεύθερος από την σουηδική ομάδα, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα της χώρας πριν από περίπου ένα μήνα με 27 εμφανίσεις και 4 γκολ στο ενεργητικό του. Παρά τις προσπάθειες των διοικούντων να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ο ίδιος αποφάσισε να κυνηγήσει την καριέρα στο εξωτερικό και νωρίς την Κυριακή η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτησή του.

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με το διεθνή Σουηδό ποδοσφαιριστή Γιάκομπ Γιόχανσον από την 1η Ιανουαρίου 2015.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι διάρκειας 3,5 χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής ήρθε στην Αθήνα, ξεναγήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα και μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στο aekfc.gr : «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής. Γνωρίζω για την ΑΕΚ, το μέγεθος του Συλλόγου, την ιστορία του, για τις διακρίσεις της ομάδας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Ξεναγήθηκα στο προπονητικό κέντρο και έχω πολύ καλή εντύπωση. Οι άνθρωποι του Συλλόγου που γνώρισα μου φέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Έχω μεγάλες φιλοδοξίες και είμαι έτοιμος για να προσφέρω στην ομάδα μου».

Τη Δευτέρα 29/12 ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Σουηδία και θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ