Ντοκουμέντο: Η στιγμή που διάσημος ηθοποιός μαχαιρώνει με σουγιά θαμώνα μπαρ! [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που διάσημος ηθοποιός μαχαιρώνει με σουγιά θαμώνα μπαρ! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη κωμική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι», που παιζόταν τη δεκαετία του '90.

O γνωστός ηθοποιός Ντάστιν Ντάιαμοντ, που είχε κλέψει την παράσταση με την ερμηνεία του ως «Σκριτς» στην εν λόγω σειρά, συνελήφθη με την κατηγορία πως μαχαίρωσε έναν άντρα με σουγιά σε μπαρ του Ουισκόνσιν. Τη σκηνή του μαχαιρώματος βιντεοσκόπησε θαμώνας που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο μπαρ.

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που διάσημος ηθοποιός μαχαιρώνει με σουγιά θαμώνα μπαρ! [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ο ηθοποιός μαχαίρωσε το θύμα έπειτα από έναν άγριο καβγά που είχαν και ο οποίος ξέφυγε γρήγορα εκτός ορίων. Ο άτυχος άνδρας ήταν τραυματισμένος στη μασχάλη του και μεταφέρθηκε αμέσως σε κοντινό νοσοκομείο, όπου και του οαρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο ηθοποιός συνελήφθη για κατοχή σουγιά, εγκληματική έκθεση σε κίνδυνο και μεταφορά όπλου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι το θύμα επιτέθηκε σε εκείνον και τη σύντροφό του και πως στην προσπάθειά του να αμυνθεί τον μαχαίρωσε.

Ντοκουμέντο: Η στιγμή που διάσημος ηθοποιός μαχαιρώνει με σουγιά θαμώνα μπαρ! [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ