Το Ποτάμι: Καμία νέα πρωτοβουλία από Σαμαρά -Ας τελειώνουμε με το διεφθαρμένο σύστημα - iefimerida.gr

Το Ποτάμι: Καμία νέα πρωτοβουλία από Σαμαρά -Ας τελειώνουμε με το διεφθαρμένο σύστημα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΝΙΚΟΣ ΛΙΜΠΕΡΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σχόλιο για τη συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΕΡΙΤ προχώρησε Το Ποτάμι, στο οποίο επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός δεν ανέλαβε καμία πρωτοβουλία.

Αυτό και μόνο αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να τελειώνουμε με ένα φθαρμένο σύστημα, εγκλωβισμένο στα αδιέξοδά του, τονίζει στην ανακοίνωση.

Παρατίθεται η ανακοίνωση Του Ποταμιού:

Οι πολίτες περίμεναν να ακούσουν από τον Πρωθυπουργό της χώρας ότι αναλαμβάνει κάποια νέα πρωτοβουλία για την άρση του αδιεξόδου. Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς εμφανίσθηκε σε ρόλο αντιπολίτευσης στη σημερινή αντιπολίτευση. Άλλος ένας λόγος για να τελειώνουμε με ένα φθαρμένο σύστημα, εγκλωβισμένο στα αδιέξοδά του. Άλλος ένας λόγος για να ενισχύσουν οι πολίτες τις δυνάμεις που θέλουν να τα αλλάξουν όλα, χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την πατρίδα. Το Ποτάμι είναι η ελπίδα για μια άλλη Ελλάδα. Γι' αυτό βαθαίνει και πλαταίνει κάθε μέρα και περισσότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ