To Ποτάμι απαντάει στον Παπαδημούλη: Να ντρέπεται για το θαυμασμό του Τσίπρα σε Χαϊκάλη-Καμμένο - iefimerida.gr

To Ποτάμι απαντάει στον Παπαδημούλη: Να ντρέπεται για το θαυμασμό του Τσίπρα σε Χαϊκάλη-Καμμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Ποτάμι σήκωσε το γάντι που πέταξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης και απάντησε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει στην ανακοίνωσή του πως νιώθει υπερήφανο για την ένταξη του Σπύρου Λυκούδη στο κόμμα και συμπλήρωνει: «Ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα έπρεπε να θλίβεται, αν όχι να ντρέπεται, για τον θαυμασμό του αρχηγού του στους Χαϊκάλη - Καμμένο. Κάποιοι θα πρέπει να κοιτάζονται προσεκτικά στον καθρέφτη πριν μιλήσουν».

Προηγουμένως ο κ. Παπαδημούλης εξέφρασε μέσω Twitter «θλίψη» για το γεγονός ότι το Ποτάμι, μετά την ένταξη σε αυτό στελεχών του κόμματος «Δράση» και «αφού λανσάρισε το λαϊκίστικο σλόγκαν "πολιτική χωρίς πολιτικούς", τώρα "διευρύνεται", με τα υπόλοιπα του κομματικού συστήματος», αναφερόμενος συγκεκριμένα στον κ. Λυκούδη και στην δήλωση του Στ. Θεοδωράκη ότι ο πρώην γραμματέας της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ εκπροσωπεί «την Αριστερά που θέλουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ