Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ μυστήριο πλέχτηκε γύρω από την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη. Η ίδια το απέκρυβε επιμελώς επί μεγάλο διάστημα, για λόγους επικοινωνιακούς, προφανώς, προκειμένου να διαφημίσει την εκπομπή της.

Στις 8 Οκτωβρίου και ενώ τα περιοδικά οργίαζαν από τη φήμη ότι η Μενεγάκη είναι έγκυος και περιμένει το παιδί του Ματέο Πανταζόπουλου, εκείνη έπαιζε με τους φωτογράφους το παιχνίδι «όχι, δεν είμαι έγκυος».
Το ρεπορτάζ του περιοδικού You επιβεβαιώνει με επιφύλαξη το ευτυχές γεγονός και παραθέτει φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη στον γυναικολόγο της, πανεπιστημιακό καθηγητή, με την κοιλίτσα της ελαφρώς φουσκωμένη.

Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Στις 10 Οκτωβρίου νέο κυνήγι με τον φακό του ΟΚ ο οποίος την απαθανάτισε έξω από το studio Pro, χαμογελαστή και ευδιάθετη. Την περίμενε ο σύντροφός της, Μάκης Παντζόπουλος στο αυτοκίνητο και έφυγαν μαζί. Η κοιλίτσα της, κάτω από τη μαρινέρα της, φαίνεται ακόμα πιο έντονη.

Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Στις 20 Οκτωβρίου η παρουσιάστρια στήριξε για ακόμα μια φορά την εκστρατεία ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder, δίνοντας το παρών στην εκδήλωση φωταγώγησης του City Link. Επέλεξε λευκό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ροζ – γκρι πασμίνα, clutch Βοttega Veneta και ροζ booties Dukas από τη σειρά «Deville Booties». Η ίδια απαντάει στις φήμες για εγκυμοσύνη της έχοντας συνεχώς το χέρι της πάνω στην κοιλιά της.

Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Στις 22 Οκτωβρίου τον ρόλο των δημοσιογράφων αναλαμβάνουν οι συνάδελφοί της στο πλατό.
Η Ελένη Μενεγάκη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα βγήκε στην εκπομπή με μια ριχτή πουκαμίσα. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μιλά για… baby boom ενώ η Ελένη Μενεγάκη ακούει με προσοχή αλλά με σκυμμένο το κεφάλι, ώσπου το σήκωσε και είπε: «Μέχρι τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης δεν φαίνεται η κοιλιά», σχολιάζοντας έτσι κοιλιά της Δούκισσας του Cambridge.

Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Στις 26 Οκτωβρίου, στο πάρτι γνωστού ηλεκτρονικού πρακτορείου ταξιδίων βρέθηκε, μαζί με τον φίλο και συνεργάτη της, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τραβώντας πάνω της όλα τα φλας. Η κοιλίτσα της αρχίζει να μεγαλώνει και τα κιλά αρχίζουν να βαραίνουν την διάσημη παρουσιάστρια.

Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 5


Στις 11 Νοεμβρίου, ψωνίζει σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας, κρύβοντας επιμελώς την κοιλιά της από τους φωτογράφους.


Στις 21 Νοεμβρίου, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του εμπορικού κέντρου Golden Hall, για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, επιλέγοντας ένα φόρεμα σε μπλε-μοβ απόχρωση με την υπογραφή της εταιρείας Twenty-29, που τόνιζε την κοιλίτσα της. Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν φυσικά για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της και εκείνη απάντησε: «Ο κόσμος που βλέπω δε με ρωτάει τέτοια πράγματα, εσείς οι δημοσιογράφοι ρωτάτε. Ο κόσμος που με παρακολουθεί ξέρει και χαίρεται για μένα. Ελπίζω και εσείς».

Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Το περιοδικό Hello γράφει πως το ζευγάρι θα κρατήσει στην αγκαλιά το μωρό τους σε λιγότερο από 4 μήνες, υποστηρίζοντας πως είναι αγόρι και πως θα πάρει το όνομα Θανάσης, από τον πατέρα του Μάκη Παντζόπουλου.

Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Η ολοστρόγγυλη Ελένη Μενεγάκη και τα κιλά [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη κιλά έγκυος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ