Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Δεκεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 26 Δεκεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Για σας τους Κριούς η επαγγελματική σας ζωή είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή την περίοδο. Μάλιστα εσείς που έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο μπορείτε τώρα να προωθήσετε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Τα όνειρα και ελπίδες σας μπορεί τώρα να πραγματοποιηθούν, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν κάνετε υπερβολές. Το Σάββατο είναι μια πολύ καλή μέρα για σας τους Κριούς, για να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Απριλίου δημιουργήστε τώρα τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να αποδώσουν οι συζητήσεις που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Κάποιες συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου, τις οποίες είχατε κάνει και παλαιότερα αλλά δεν πέτυχαν τον στόχο τους, μπορείτε τώρα να τις επαναλάβετε και πραγματικά να εισακουστούν, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 1-3 Απριλίου. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11-12 Απριλίου, βέβαια, θα έχετε γλυκές συναντήσεις, γλυκές επαφές και ευνοϊκές συμφωνίες. Την Κυριακή, με την Σελήνη να περνά στο δικό σας ζώδιο, μπορείτε να ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές. Διερευνήστε τα σχέδια που έχετε, στα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν και οι φίλοι σας. Όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 12 Απριλίου και είχατε κάποιες επιδιώξεις που δείχνουν να έχουν βαλτώσει τώρα, μην απογοητεύεστε. Αργότερα θα μπορέσετε να φτάσετε στο σημείο που επιδιώκετε.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους είναι μια πολύ ωραία ημέρα η Παρασκευή, με την Σελήνη στους Ιχθύς να σας φέρνει πιο κοντά στους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Απρίλιο υπάρχει μια εύνοια στα σχέδια που έχετε για ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, πνευματικές εργασίες, εκδόσεις και σπουδές, αλλά και νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις. Θα έχετε τώρα πολύ σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, οι οποίες θα σας δώσουν το κουράγιο να συνεχίσετε, να αγωνιστείτε και να κατακτήσετε τους στόχους και τα σχέδιά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-6 Μαΐου θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-15 Μαΐου η συναισθηματική σας ζωή δείχνει ιδιαίτερα καλή! Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι κοντά σας. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου απαιτείται να επιδείξετε μεγάλη προσοχή. Καθώς ο Άρης από τον Υδροχόο σάς επηρεάζει δυσαρμονικά, θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ενώ πάνω από όλα δεν πρέπει να τα βάζετε με πρόσωπα κύρους. Την Κυριακή φροντίστε να ξεκουραστείτε! Αν και η Σελήνη στον Κριό την Κυριακή σάς κάνει δυναμικούς, είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να μελετήσετε την πορεία που έχει η ζωή σας, η οποία φαίνεται να αλλάζει αυτόν τον καιρό.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους οι εντάσεις των τελευταίων ημερών σιγά σιγά καταλαγιάζουν! Τώρα σκέφτεστε σοβαρά και ασχολείστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τα οποία οι σχέσεις σας πέρασαν (και περνούν) κάποιες διακυμάνσεις γενικότερα. Η κοινωνική σας ζωή, όμως, είναι ευχάριστη και οι φίλοι σας βρίσκονται κοντά σας. Αποδεχθείτε σημαντικές προσκλήσεις που θα σας γίνουν. Τα ταξίδια και οι επαφές σας με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, κάποιες πνευματικές εργασίες και οι σπουδές σας, αλλά και κάποιες νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις σας δείχνουν να έχουν μια εξαιρετικά καλή πορεία, αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-10 Ιουνίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ο Κρόνος, που έχει πλέον περάσει απέναντι από το δικό σας ζώδιο, επηρεάζει προς το παρόν μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Μαΐου. Εσείς θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και την υγεία σας. Αντίθετα, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 12-13 Ιουνίου μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας. Σιγά σιγά, αργά και σταθερά, μπορούν να πραγματοποιηθούν. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε, λοιπόν.

Καρκίνος
Καρκίνοι μου, την Παρασκευή και το Σάββατο, με την Σελήνη (τον δικό σας κυβερνήτη) να βρίσκεται στους Ιχθύς, ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό ζώδιο για σας, μπορεί να δείτε ένα όνειρό σας να γίνεται πραγματικότητα! Ελάτε τώρα σε επαφή με πρόσωπα που αγαπάτε, καθώς οι σχέσεις σας δείχνουν να βελτιώνονται. Για σας που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο, θα μπορούσαν να ομαλοποιηθούν τώρα τόσο οι προσωπικές σας σχέσεις όσο και οι συνεργασίες σας, οι οποίες είχαν πιθανώς διαρραγεί. Προσέχετε λίγο και την υγεία σας. Την Κυριακή, αποφύγετε τις εντάσεις, καθώς θα είστε λίγο βιαστικοί και εριστικοί, ιδιαίτερα όσο η ημέρα προχωρά προς το βράδυ. Οι στόχοι που έχετε βάλει σε οικονομικά θέματα θα μπορούσαν αυτή την περίοδο να προωθηθούν, έστω και αν τώρα καθυστερούν. Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη σάς καλεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα που έχουν σχέση με την υγεία σας ή ακόμη και με την εργασία σας. Μην είστε βιαστικοί στις κινήσεις σας και μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Ιουλίου, και ξέρετε ήδη ότι έχετε κάποια ανοικτά θέματα, αποφύγετε τις συζητήσεις για στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας όλη αυτή την περίοδο.

Λέων
Για σας τους Λέοντες το τριήμερο αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για την ζωή σας, γενικότερα! Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας, του Ήλιου, με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι οι ιδέες που έχετε, ή οι σχέσεις σας με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, μπορεί να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας για τον εργασιακό σας χώρο, ο οποίος είναι σημαντικός για σας. Γενικότερα, η εργασία σάς απασχολεί άμεσα, με κάποιες συζητήσεις, αλλά και κάποιες ελπίδες να προωθούνται τώρα, ακόμη και αν το προηγούμενο διάστημα φαίνονταν διαφορετικά τα πράγματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9-11 Αυγούστου, με τον Άρη απέναντί σας, θα πρέπει να προστατευτείτε από ανεπιθύμητα κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Φροντίστε να μην γίνεστε εριστικοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Την Κυριακή μπορείτε να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας, ειδικά όσοι είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Ο Κρόνος, που έχει περάσει πλέον στον Τοξότη, είναι ευεργετικός για σας, βάζοντας σας σε έναν νέο σημαντικό δρόμο, ο οποίος μπορεί να αποδώσει πολύ. Ακόμη και αν σας «προσγειώνει» κατά κάποιο τρόπο, ουσιαστικά θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η επίδρασή του τελικά.

Παρθένος
Οι Παρθένοι των πρώτων ημερών, εσείς δηλαδή που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22-23 Σεπτεμβρίου, αισθάνεστε ήδη την πιεστική παρουσία του Κρόνου από τον Τοξότη, με κάποιο οικογενειακό θέμα να σας απασχολεί άμεσα. Θυμηθείτε, αυτή την περίοδο πρέπει να ασχοληθείτε με τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Γενικότερα, φροντίστε τις σχέσεις σας. Όμως, η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα ερωτική, θα μπορούσα να πω. Τώρα μπορείτε να χαρείτε, να παίξετε, να διασκεδάσετε, και γενικά να έρθετε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέχετε, όμως, την υγεία σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο η Σελήνη, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας κάνει να ασχολείστε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, προσπαθώντας να καταλάβετε και τις δικές τους απόψεις. Μην αναμίξετε τους φίλους με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί ένα μπέρδεμα. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και γενικά με τις δικές σας δραστηριότητες. Τέσσερις πλανήτες στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω σάς δίνουν την απαραίτητη ώθηση, ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας.

Ζυγός
Ζυγοί μου, και αυτό το Σαββατοκύριακο εσείς θα έχετε κάποιες εργασίες, που πρέπει να ρυθμίσετε, ενώ ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται στο προσκήνιο και δείχνει να επιλύεται τώρα. Τέσσερις πλανήτες στον Αιγόκερω σάς κάνουν να εστιάζετε την προσοχή σας στα παιδιά, την ακίνητη περιουσία σας, γενικά στα θέματα που αφορούν την οικογένειά σας. Θα δείτε τώρα φίλους και σημαντικά αγαπημένα σας πρόσωπα! Αποφύγετε, όμως, να είστε πιεστικοί με τα παιδιά σας. Η Σελήνη στους Ιχθύς ζητά από εσάς να ασχοληθείτε λίγο και με την υγεία σας. Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη είναι ιδανική για εσάς που έχετε γενέθλια την πρώτη μέρα του ζωδίου σας και σας βοηθά να σταθεροποιήσετε τα σχέδιά σας. Όμως, αν έχετε κάποια εργασιακά σχέδια, θα πρέπει να τα μελετήσετε πολύ προσεκτικά, καθώς ο Κρόνος, αργότερα, μπορεί να σας αποκαλύψει μια ουτοπική διάστασή τους, το ανέφικτο ίσως αυτών των σχεδίων. Οι Ζυγοί των τελευταίων ημερών μπορείτε να ελπίζετε ότι τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν (αν όχι τώρα, σίγουρα λίγο αργότερα).

Σκορπιός
Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι δύο άκρως ερωτικές ημέρες για σας τους Σκορπιούς, οι οποίες σας φέρνουν πιο κοντά στα παιδιά σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, ενώ σας βοηθούν να εστιάσετε την προσοχή σας και στα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σας στηρίζουν και σας προσφέρουν ουσιαστική βοήθεια στις σημαντικές επιδιώξεις σας, η πραγματοποίηση των οποίων θα σας δώσει αρκετή χαρά και ικανοποίηση. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ευνοεί όσο τίποτε άλλο την συναισθηματική ζωή σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Νοεμβρίου θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ενώ θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις στον χώρο του σπιτιού σας. Την Κυριακή θα βάλετε πλώρη, για να ρυθμίσετε κάποια εργασιακά σας θέματα.

Τοξότης
Τοξότες μου, εσείς πρέπει να υποδεχθείτε τον Κρόνο στο ζώδιό σας, ο οποίος προς το παρόν αποκαλύπτει αλήθειες σε σας που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Γενικότερα, τα οικονομικά σας προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο! Μπορείτε τώρα να κάνετε συζητήσεις με συγγενείς και φίλους, αρκεί να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, μιας και ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να σας κάνει να βγαίνετε λίγο από τα όριά σας, λόγω του αυξημένου δυναμισμού σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο φροντίστε να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας αλλά και με κάποιο θέμα της ακίνητης περιουσίας σας. Την Κυριακή μπορεί να έχετε μια σοβαρή συζήτηση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, η οποία θα μπορούσε να βάλει τις σχέσεις σας σε άλλη βάση, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε σοβαρά με τα δημιουργικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια.

Αιγόκερως
Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας στο δικό σας ζώδιο κάνουν εσάς τους Αιγόκερους ιδιαίτερα δυνατούς, δυναμικούς αλλά και επιθυμητούς! Οι Αιγόκεροι που έχετε γενέθλια τώρα, αυτές τις μέρες, θα έχετε πολύ σημαντικές συναντήσεις, ενώ ένα σχέδιό σας μπορεί αυτή τη στιγμή να γίνει πραγματικότητα. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Ο Ερμής φέρνει ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα σε εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιανουαρίου. Η ένταση που σας αναστάτωνε σιγά σιγά φαίνεται να καταλαγιάζει. Η Αφροδίτη ευνοεί όσο τίποτε άλλο τις σχέσεις σας με τους γύρω σας και την συναισθηματική σας ζωή, ειδικά αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, δηλαδή μετά τις 10-11 Ιανουαρίου. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Περιορίστε κάπως τα έξοδά σας και αντισταθείτε σε μία τάση υπερκαταναλωτισμού.

Υδροχόος
Το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο για εσάς τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, και ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 21-22 Ιανουαρίου. Ίσως τώρα να μην θέλετε να κοινολογήσετε ακόμα κάποια σχέδιά σας. Την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Βέβαια, έχετε αρκετές υποχρεώσεις, οι οποίες ενδεχομένως να σας κουράσουν. Ο Άρης, που συνεχίζει να κινείται στο δικό σας ζώδιο, σας κάνει δυνατούς και δυναμικούς, ενώ σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέα, δημιουργικά σχέδια, ειδικά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 5-7 Φεβρουαρίου. Την Κυριακή μπορεί να δείτε κάποια φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας.

Ιχθείς
Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη επηρεάζει προς το παρόν εσάς τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 19-20 Φεβρουαρίου. Φροντίστε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας και φροντίστε να διατηρήστε ανέπαφες τις σχέσεις σας με τον επαγγελματικό σας χώρο. Την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχετε τη βοήθεια σημαντικών φίλων σας σε ό,τι έχει σχέση με τους στόχους και τα όνειρά σας, παρά το γεγονός ότι είτε εσείς έχετε κάποιο άγχος για τα οικονομικά σας, είτε υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να μπλοκάρουν τις ενέργειες σας. Οι Ιχθύες του Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχετε γενικά αυτούς τους μήνες, αφού κάποια σχέδιά σας μπορεί να μην υλοποιηθούν όσο εύκολα νομίζετε. Όμως, γενικότερα, η περίοδος αυτή είναι δημιουργική. Έτσι, παρά το ότι κάποια σχέδιά σας καθυστερούν τώρα, να ξέρετε ότι θα πραγματοποιηθούν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ