Ομολογία-σοκ: Οι ισλαμιστές μου έταξαν τον παράδεισο για να ανατιναχτώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ομολογία-σοκ: Οι ισλαμιστές μου έταξαν τον παράδεισο για να ανατιναχτώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ομολογία που σόκαρε τον δυτικό κόσμο πέρασε η 13χρονη Zahra'u Babangida από τη Νιγηρία.

Η Zahra'u ήταν μία από τις τρεις ανήλικες-καμικάζι που είχαν ζωστεί με εκρηκτικά, προκειμένου να ανανατιναχθούν στην κατάμεστη λαϊκή αγορά της πόλης Κάνο, στη βόρεια Νιγηρία για λογαριασμό της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ.

Ωστόσο, η ίδια ομολογεί πως δεν κατάφερε να βρει το θάρρος να θυσιαστεί για τον... Αλλάχ και την Τετάρτη κατά τη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Αστυνομία, δήλωσε πως ο ίδιος ο πατέρας της την έδωσε στην οργάνωση. Οι ισλαμιστές την ρώτησαν αν ήθελε να πάει στον παράδεισο, εκείνη αποκρίθηκε «ναι» και τότε της είπαν πως θα πρέπει να υπηρετήσει την οργάνωση ως βομβιστής αυτοκτονίας.

«Είπα πως δεν μπορούσα να το κάνω», όμως οι εξτρεμιστές την απείλησαν πως αν δεν υπάκουγε τις εντολές τους θα την εκτελούσαν ή την έθαβαν ζωντανή. «Φοβόμουν, δεν ήθελα να με θάψουν ζωντανή» όμως «δεν είχα ποτέ πρόθεση να το κάνω», δήλωσε η 13χρονη.

Οι άλλες δύο κοπέλες πυροδότησαν τα εκρηκτικά στην αγορά και εκτός από τις ίδιες βρήκαν τραγικό θάνατο τέσσερις άνθρωποι, ενώ τραυματίστηκαν και άλλοι επτά εκ των οποίων και η Zahra'u. Εκείνη, όμως, στη θέα του λουτρού του αίματος δεν άντεξε και δεν προχώρησε σε αυτό που είχε συμφωνήσει με τη Μπόκο Χαράμ, με αποτέλεσμα να τη συλλάβει η αστυνομία.

Ομολογία-σοκ: Οι ισλαμιστές μου έταξαν τον παράδεισο για να ανατιναχτώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ομολογία-σοκ: Οι ισλαμιστές μου έταξαν τον παράδεισο για να ανατιναχτώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ