Ο Τόρες επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης - iefimerida.gr

Ο Τόρες επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από επτά χρόνια ο Φερνάντο Τόρες γυρίζει στην Μαδρίτη για να φορέσει την φανέλα της αγαπημένης του Ατλέτικο. Ο Ισπανός σέντερ φορ αφήνει την Τσέλσι και την Μίλαν και επιστρέφει «σπίτι» του.
Στο πλαίσιο της μεγάλης επιστροφής του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο, θα γίνει και άλλη μια επιστροφή!

Του Αλέσιο Τσέρτσι στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο όχι στην Τορίνο αλλά στην Μίλαν. Ο Ιταλός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ροσονέρι» οι οποίοι τον ήθελαν από το καλοκαίρι… Τότε όμως δεν κατάφεραν να τον αποκτήσουν και εκείνος κατέληξε στους «ροχιμπλάνκος». Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να… έρθουν πολύ σύντομα. Ακόμη και μέσα στην επόμενη εβδομάδα τόσο ο Τόρες όσο και ο Τσέρτσι να έχουν ταξιδέψει για να βάλουν τις υπογραφές!

Η επιστροφή του Τόρες προέκυψε λόγω του ενδιαφέροντος του Αντριάνο Γκαλιάνι να αποκτήσει για την Μίλαν τον Τσέρτσι. Στο πλαίσιο της μεταγραφής αυτής έριξε στο… τραπέζι και το όνομα του Φερνάντο Τόρες. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν θετικός στο ενδεχόμενο το αυτό και άναψε το «πράσινο» φως για το μεγάλο deal. Θυμίζουμε ότι ο Τόρες έχει δοθεί από την Τσέλσι στην Μίλαν ως δανεικός για δύο χρόνια, μέχρι και το 2016, όταν και τελειώνει το συμβόλαιο που έχει μαζί του. Μέχρι τότε, δηλαδή, το τέλος του 2016 ο Φερνάντο Τόρες πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο με την αγαπημένη του ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ