65χρονος παθαίνει ανακοπή και σωριάζεται -Διασώστες του ΕΚΑΒ τον σώζουν την τελευταία στιγμή [βίντεο] - iefimerida.gr

65χρονος παθαίνει ανακοπή και σωριάζεται -Διασώστες του ΕΚΑΒ τον σώζουν την τελευταία στιγμή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτελεί μόνο ένα μικρό δείγμα της καθημερινότητας των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρατίθεται καρέ-καρέ η προσπάθεια των ανδρών του ΕΚΑΒ να επαναφέρει στη ζωή έναν 65χρονο άνδρα στη Θεσσαλονίκη ο οποίος βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση έπειτα απόν καρδιακή ανακοπή.

Σύμφωνα με την περιγραφή του χρήστη chrisoklahoma166 ο οποίος ανέβασε το βίντεο στο Youtube, ο άνδρας επανήλθε έπειτα από 45 λεπτά κοπιαστικής προσπάθειας των διασωστών.

«Κατευθυνόμαστε σε καρδιακή ανακοπή στο δρόμο 65χρονου άνδρα. Στο σημείο ήδη είχε φτάσει η Διασωστική Μηχανή και το πλήρωμα του απλού ασθενοφόρου. Πρόκειται για ένα μικρό δείγμα της καθημερινότητας και της δουλειάς του Ε.Κ.Α.Β. που γίνεται σε όλη την Ελλάδα από τους Διασώστες του. Μετά από 45 πιεστικά λεπτά (για εμάς που ήμασταν στο σημείο) οι προσπάθειες μας απέδωσαν.....Τα σημάδια ζωής στον 65χρονο εμφανίστηκαν....η καρδιά επανήλθε σε λειτουργία....Παρελήφθη και παραδόθηκε στα ΤΕΠ στο Τμήμα Αναζωογόνησης από όπου και μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πλήρωμα του Α2 στον συνάδελφο με την Διασωστική Μηχανή (ΜΡ1) και φυσικά την Γιατρό μας και το ζευγάρι μου στην δουλειά για την άψογη και άκρως επαγγελματική τους αντιμετώπιση στο περιστατικό αυτό. Ο Θεός να βάλει το χέρι του και να έχει αίσιο τέλος αυτή η περιπέτεια του άτυχου (τυχερού) 65χρονου....!!!!» αναφέρει ο chrisoklahoma166.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ