Το τηλεφώνημα Νταβούτογλου σε Σαμαρά: Mr. Samaras είμαι με τη γυναίκα μου στην Ελλάδα – Χρόνια Πολλά [βίντεο] - iefimerida.gr

Το τηλεφώνημα Νταβούτογλου σε Σαμαρά: Mr. Samaras είμαι με τη γυναίκα μου στην Ελλάδα – Χρόνια Πολλά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου είχε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ενόψει εορτών.

Η επικοινωνία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τούρκου Πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται στην τουρκική παραμεθόριο κοντά στα σύνορα με την Ελλάδα και ο οποίος ευχήθηκε στον κ. Σαμαρά για τις εορτές των Χριστουγέννων και για το νέο έτος, λίγες ημέρες μετά την επίσκεψη του στην Ελλάδα και την συνάντηση του με τον Ελληνα Πρωθυπουργό.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του κ. Νταβούτογλου το «αυθόρμητο» τηλεφώνημά του στον πρωθυπουργό βιντεοσκοπήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας ανέφερε στον πρωθυπουργό ότι βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα με τη γυναίκα του και έχει συνάντηση με Ελληνες στρατιωτικούς και αξιωματικούς.

Μάλιστα, ο Αχμέτ Νταβούτογλου ευχήθηκε «Χρονια Πολλά» στον κ. Σαμαρά σε πολύ καλά ελληνικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ