Γιαννακόπουλος: Κόκκινη παράγκα στο μπάσκετ, θα σηκωθώ να φύγω - iefimerida.gr

Γιαννακόπουλος: Κόκκινη παράγκα στο μπάσκετ, θα σηκωθώ να φύγω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονότατα δυσαρεστημένος είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την απόφαση του αθλητικού δικαστή να απαλλάξει την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τον Γιώργο Αγγελόπουλο από την τιμωρία ανάκλησης των δηλώσεών του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας στο περιβάλλον του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον αθλητισμό εάν συνεχιστούν οι αποφάσεις κατά των «πράσινων». «Στην επόμενη απόφαση κατά του Παναθηναϊκού, θα σηκωθώ να φύγω από τον αθλητισμό», ανέφερε στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Λίγη ώρα μετά με γραπτή του δήλωση έκανε λόγο για «κόκκινη παράγκα στο μπάσκετ»:

«Οι υπό αντικατάσταση Ανδριανός και Χαλβατζάκης έχουν πάρει εργολαβία να δημιουργηθεί κόκκινη παράγκα και στο μπάσκετ. Συνεπικουρούμενοι από ΑΣΕΑΔ, ΕΦΙΠ και Αθλητικό Δικαστή προσπαθούν να διαλύσουν το διαχρονικά πιο πετυχημένο τμήμα συλλόγου της Ελλάδος. Το τμήμα που κάθε τέλος της χρονιάς τρέχουν να τιμήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του μπας και κλέψουν λίγο από την λάμψη του. Τους ενημερώνω – υπενθυμίζω ότι έρχονται εκλογές σε όλα τα επίπεδα και πολύ σύντομα οι αποφάσεις τους δεν θα έχουν ισχύ ούτε στον θυρωρό της πολυκατοικίας τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ