10 Ελληνίδες σελέμπριτις σε εμφανίσεις που θέλουν να ξεχάσουν [εικόνες] - iefimerida.gr

10 Ελληνίδες σελέμπριτις σε εμφανίσεις που θέλουν να ξεχάσουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι 10 από τις πιο κομψές, όμορφες, εντυπωσιακές, καλλίγραμμες Ελληνίδες celebrities, από τον χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής, της υποκριτικής.

Και πλέον είναι σπάνιο να τις «συλλάβεις» απεριποίητες ή έστω σε κακή στιλιστικά μέρα. Κι όμως, υπήρξαν στιγμές τους –που ενδεχομένως κι οι ίδιες ούτε θέλουν να θυμούνται– που πραγματοποίησαν «οριακές» εμφανίσεις.

Οπως σημειώνει το joytv.gr, πότε κάτι δεν πήγαινε καλά με κάποιο αξεσουάρ, πότε με το ίδιο το ρούχο, πότε ήταν συνολικά οριακός ο συνδυασμός και πότε η γυναίκα που είχε επιλέξει το συγκεκριμένο look δεν έμοιαζε να το πιστεύει ή να το υποστηρίζει αρκετά.

Και ναι, το έχουμε πάθει όλες: να μας αρέσει κάποιο ρούχο που δεν μας κολακεύει, αλλά εμείς για κάποιο λόγο να το αγαπάμε ή να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το υποστηρίξουμε. Και ναι, όλες μας έχουμε να θυμηθούμε στιγμές που ο φωτογραφικός φακός μάς «έπιασε» με μία όχι και τόσο κολακευτική επιλογή. Και ναι, συμβαίνει και στις καλύτερες: Aπό τη Νίνα Λοτσάρη και την Έλενα Παπαβασιλείου, που φημίζονται για τις κομψές και στιλάτες επιλογές τους, μέχρι την Κατερίνα Στικούδη, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Αγγελική Ηλιάδη και την Ελένη Χατζίδου, που τολμούν πιο νεανικές προσεγγίσεις, όλες τους έχουν υποπέσει σε υπερβολές ή απλώς είχαν μία κακή μέρα.

Δείτε τις 10 εμφανίσεις που θέλουν να ξεχάσουν στο joytv.gr πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλενα Παπαβασιλείου Νίνα Λοτσάρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ