Η εφαρμογή της Samsung που βοηθάει τα παιδιά με αυτισμό - iefimerida.gr

Η εφαρμογή της Samsung που βοηθάει τα παιδιά με αυτισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αυτισμός είναι μία αναπτυξιακή διαταραχή που εμποδίζει την δυνατότητα ενός ατόμου να επικοινωνεί με τους γύρω του. Ωστόσο, οι ασθενείς μπορούν να χρησιμοποιούν υπολογιστές.

Η εταιρία Samsung, αποφάσισε να εκμεταλλευτεί αυτή την ικανότητα και να βοηθήσει παιδιά που υποφέρουν από τη διαταραχή να εκπαιδευτούν και να βελτιωθούν στην επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Η εφαρμογή της εταιρίας «Look at me»,στην ουσία, είναι μία σειρά από μικρής διάρκειας διαδραστικά παιχνίδια, που μαθαίνουν τα αυτιστικά παιδιά να παρατηρούν πρόσωπα και να αναγνωρίζουν μορφασμούς και συναισθηματικές αντιδράσεις.

Η εφαρμογή της Samsung που βοηθάει τα παιδιά με αυτισμό | iefimerida.gr 0
Η εφαρμογή της Samsung που βοηθάει τα παιδιά με αυτισμό | iefimerida.gr 1

Η εφαρμογή βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο, αλλά οι πρώτες δοκιμές δίνουν ελπιδοφόρα αποτελέσματα.

Αυτή τη στιγμή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Play Store και συμβατή με αρκετές συσκευές της Samsung, όπως Galaxy S3, S4, S5, Note 2, 3, 4, Zoom, Zoom 2 και Tab S.

Παρακολουθείστε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτισμός εφαρμογή επικοινωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ