Γράμμα στον Αγιο Βασίλη μετά από έναν αιώνα -Βρέθηκε κρυμμένο σε καμινάδα [εικόνες] - iefimerida.gr

Γράμμα στον Αγιο Βασίλη μετά από έναν αιώνα -Βρέθηκε κρυμμένο σε καμινάδα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αραγε, η μικρή Χάλι πήρε το βιβλίο και το φόρεμα που ήθελε; Παραμένει άγνωστο, αλλά τώρα όλοι γνωρίζουν τι ζήτησε από τον Αγιο Βασίλη πριν από σχεδόν έναν αιώνα.

Το γράμμα της βρέθηκε κρυμμένο σε μία καμινάδα, σε οικοτροφείο της Ουαλίας. Την επιστολή με αποδέκτη τον Αγιο Βασίλη και αποστολέα την «Χάλι Χ.»- όπως υπογράφει- εντόπισε ο επιστάτης του οικοτροφείου, όταν του ζητήθηκε να καθαρίσει το τζάκι σε ένα από τα δωμάτια των μαθητριών.

Στο γράμμα της η Χάλι, σύμφωνα με την εφημερίδα Metro, ζητούσε ένα σχολικό βιβλίο που είχε εκδοθεί το 1922- και με βάση αυτό χρονολογήθηκε η επιστολή- ένα βραδινό φόρεμα και παπούτσια.

Επειδή οι επικεφαλής του σχολείου δεν γνωρίζουν αν τελικά η μικρή μαθήτρια πήρε το δώρο της, το γράμμα της αλλά και το βιβλίο που ζητούσε θα μπουν σε μία προθήκη στο οικοτροφείο.

Γράμμα στον Αγιο Βασίλη μετά από έναν αιώνα -Βρέθηκε κρυμμένο σε καμινάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γράμμα στον Αγιο Βασίλη μετά από έναν αιώνα -Βρέθηκε κρυμμένο σε καμινάδα [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ