Η Ελληνίδα βουλευτής που παίρνει το λεωφορείο μετά την ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ελληνίδα βουλευτής που παίρνει το λεωφορείο μετά την ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή [εικόνα]

SOOC/ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουμε συνηθίσει να βλέπουμε βουλευτές και υπουργούς να κυκλοφορούν με τα υπηρεσιακά ή τα δικά τους οχήματα, αρκετά από τα οποία έχουν σαφείς ενδείξεις πολυτέλειας, ωστόσο, μια Ελληνίδα βουλευτής προτιμά να χρησιμοποιεί το λεωφορείο.

Ο λόγος για τη βουλευτή του ΚΚΕ και αγαπημένη ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου, η οποία, αφού ψήφισε «παρών» στην ψηφοφορία για τον Σταύρο Δήμα, αποχώρησε από το Κοινοβούλιο.

Η βουλευτής, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσίευσαν τα «ΝΕΑ», πήγε στη στάση έξω από τη Βουλή και πήρε το λεωφορείο.

Η Ελληνίδα βουλευτής που παίρνει το λεωφορείο μετά την ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ