Κουβέλης: Μετά την 3η ψηφοφορία οι αποφάσεις για συνεργασία ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Κουβέλης: Μετά την 3η ψηφοφορία οι αποφάσεις για συνεργασία ΔΗΜΑΡ-ΣΥΡΙΖΑ

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της 2ης ψηφοφορίας στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας μίλησε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες για τις επαφές που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα και τη συνεργασία των δύο κομμάτων.

«Ανταποκρίθηκα σε τηλεφώνημα του κ. Τσίπρα. Μετά το τέλος της 3ης ψηφοφορίας θα ενεργοποιηθεί το Διαρκές Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ και η Κεντρική Επιτροπή προκειμένου να αποφασιστεί η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Λίγη ώρα αργότερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης επιβεβαίωσε τη συνάντηση Τσίπρα-Κουβέλη μιλώντας στα Παραπολιτικά.

«Και βεβαίως κλείστηκε και ένα ραντεβού για μετά την ολοκλήρωση της τρίτης ψηφοφορίας ανάμεσα στον κ. Τσίπρα και στον κ. Κουβέλη. Αυτά είναι και τίποτα περισσότερο» δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, προσέθεσε πως «εκείνο το οποίο έχει αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίσει ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στην ΔΗΜΑΡ είναι ότι και οι δύο πολιτικές δυνάμεις συμφωνούν στην ανάγκη να μην προκύψει πρόεδρος Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή και να προσφύγουμε σε εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φώτης Κουβέλης ψηφοφορία ΔΗΜΑΡ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ