Ψήφισαν «ναι» οι δύο ανεξάρτητοι Χρυσαυγίτες -Τι είπε ο Στάθης Μπούκουρας - iefimerida.gr

Ψήφισαν «ναι» οι δύο ανεξάρτητοι Χρυσαυγίτες -Τι είπε ο Στάθης Μπούκουρας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οκτώ έξτρα ψήφους απέσπασε ο Σταύρος Δήμας στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Μεγάλη έκπληξη οι δύο ψήφοι των δύο πρώην Χρυσαυγιτών, Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου.

Οι δύο πρώην Χρυσαυγίτες στην πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προηγούμενη Τετάρτη είχαν επιλέξει να απουσιάζουν, ωστόσο, στη σημερινή, δεύτερη ψηφοφορία βρέθηκαν στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και ψήφισαν «Σταύρο Δήμα».

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της ψηφοφορίας, ο Στάθης Μπούκουρας, ανέφερε ότι ψήφισε Σταύρο Δήμα μεταξύ άλλων γιατί ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατάγεται από την περιοχή που εκπροσωπεί και ο ίδιος (είναι βουλευτής Κορίνθου), ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων με αφορμή σχετικό σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι «η ψήφος μου δεν είναι χιτλερική γιατί δεν είμαι ναζιστής». Επίσης, επανέλαβε ότι έχει τη συνείδησή του καθαρή και ότι θα τον κρίνει ο κυρίαρχος λαός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ