Γνωστό μοντέλο προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει δυο φορές [εικόνες] - iefimerida.gr

Γνωστό μοντέλο προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει δυο φορές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μοντέλο βρίσκεται στη φυλακή, αφού έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ χρόνων για απάτη. Ο λόγος για τον Σάκη Δαρίβα, ο οποίος το 2011 είχε βρει τον Τίμη Παρίση νεκρό στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μοντέλο αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει με χάπια, καθώς το συμβούλιο των φυλακών τού έκοψε την άδεια, την οποία δικαιούται βάσει νόμου, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Ο Σάκης Δαρίβας έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας και έχει περπατήσει για λογαριασμό τους στις πασαρέλες.

Το Σάββατο το απόγευμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας, καθώς φέρεται να είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα χαπιών, τα οποία προμηθευόταν από συγκρατούμενούς του. Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε πάλι στις φυλακές, αλλά μετά από δύο ώρες τον ξαναπήγαν στο Κέντρο Υγείας καθώς αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του για δεύτερη φορά.

Γνωστό μοντέλο προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει δυο φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Βρήκε τον σχεδιαστή Τίμη Παρίση νεκρό
Ο Σάκης Δαρίβας ήταν μοντέλο στην πασαρέλα της ανδρικής μόδας. Τον Απρίλιο του 2011, Μεγάλη Πέμπτη μεσημέρι, ο Δαρίβας, παρουσία της Αστυνομίας, έσπασε την πόρτα ενός ταπεινού διαμερίσματος στην 3ης Σεπτεμβρίου 148. Ανάσκελα στην κουζίνα του σπιτιού με μια κούπα καφέ στο χέρι βρισκόταν πεθαμένος ο κάποτε λαμπρός σχεδιαστής Τίμης Παρίσης, ο οποίος είχε μετακομίσει από το Κολωνάκι στα Πατήσια μετά την κατρακύλα, την παρακμή και την οικονομική καταστροφή που είχε υποστεί. Αιτία θανάτου, το πνευμονικό οίδημα.

Ο Δαρίβας ήταν φίλος και συνεργάτης με τον Παρίση. Λίγο καιρό πριν είχε φύγει από το ατελιέ του Μιχάλη Ασλάνη για να δουλέψει για τον «αιώνιο αντίπαλό του» στον χώρο της εγχώριας μόδας και της παραγωγής λαϊκών αλλά και πολυτελών φορεμάτων. Σήμερα, ο πρώην εστεμμένος σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς είναι προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Διαβατών. Συμβιώνει στο ίδιο κελί με τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, «έναν καλό άνθρωπο με τον οποίο συνεννοούμαστε και περνάμε υποφερτά πίσω από τα σίδερα», όπως έχει πει.

Γνωστό μοντέλο προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει δυο φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γνωστό μοντέλο προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει δυο φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Γνωστό μοντέλο προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει δυο φορές [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ