«Ζεστά» ο Ατρόμητος για τον Κατσουράνη, που περιμένει την ΑΕΚ - iefimerida.gr

«Ζεστά» ο Ατρόμητος για τον Κατσουράνη, που περιμένει την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το... ταξίδι του Κώστα Κατσουράνη στην Ινδία ολοκληρώθηκε με τον έμπειρο μέσο να είναι πλέον ελεύθερος για να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας είχε κάποιες επαφές με τον Ατρόμητο, η υπόθεση δεν προχώρησε αλλά η ομάδα του Περιστερίου δείχνει να επιμένει. Και αυτό διότι θέλουν τον Κατσουράνη για να ανέβουν επίπεδο στο δεύτερο μισό της σεζόν το 2015 με το συν ότι προέρχεται από αγωνιστική δράση και δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής.

Την ίδια ώρα, ο Κατσουράνης περιμένει την τελική κίνηση της ΑΕΚ. Υπάρχουν επαφές με ανθρώπους της Ένωσης, όπως δεν προκύπτει ακόμη τελική πρόταση προς τον 36χρονο μέσο. Η αλήθεια είναι ότι οι αποδοκιμασίες μερίδας οπαδών της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ απέναντι στον «Κατσούρ» δεν αλλάζουν διόλου τον μεταγραφικό σχεδιασμό στην Ενωση και η μεταγραφή... περνά πλέον από τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιας και ο Τραϊανός Δέλλας έχει δώσει ήδη το «ΟΚ» για την επιστροφή του.

Και ο Κατσουράνης περιμένει την ΑΕΚ μέχρι... τέλους, αφού θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ