Πιπιλή: Ο Φώτης Κουβέλης ανακατεύει την τράπουλα σε βάρος της Δημοκρατίας - iefimerida.gr

Πιπιλή: Ο Φώτης Κουβέλης ανακατεύει την τράπουλα σε βάρος της Δημοκρατίας

Φωτογραφία:(Eurokinissi/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη άσκησε η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ , η βουλευτής τόνισε :«Την ευθύνη για το πού οδηγούνται τα πράγματα δεν την έχει μόνο η κοινωνία που δεν πιέζει τους βουλευτές της να την ακούσουν στην αντίθεσή της για πρόωρες εκλογές, αλλά κυρίως ο πρόεδρος του κόμματος του μόλις 0,8% που ανακατεύει την τράπουλα εις βάρος της Δημοκρατίας, της σταθερότητας της χώρας και το ονοματεπώνυμό του είναι ‘Φώτης Κουβέλης’». Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο πιο δημοφιλής πολιτικός αρχηγός κόμματος «κατάντησε αυτή τη στιγμή να έχει εγκλωβίσει τους βουλευτές και να οδηγεί τη χώρα στην αναμενόμενη περιπέτεια».

Τέλος , η κύρια Πιπιλή αναφερόμενη στα τελευταία γεγονότα δήλωσε:« «Ελπίζω οι πολίτες να έχουν αντιληφθεί πόσο βοήθησαν με την ψήφο τους σε ‘Πανοχαϊκάληδες’ να πέσει χαμηλά το επίπεδο της Βουλής και της Δημοκρατίας. Πολύ πιο εύκολα μπορεί να συνεργαστεί η κυρία Λυμπεράκη με τον κύριο Λυκούδη λόγω και του υψηλού επιπέδου και των δύο, από ό,τι ο κύριος Τσίπρας με την κυρία Ραχήλ Μακρή, με όλη την Πασοκαρία, με τον Πάνο Καμμένο και τον Παύλο Χαϊκάλη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιπιλή Κουβέλης ΔΗΜΑΡ Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ