Τρόμος στη Ναντ -Ανδρας έριξε το αυτοκίνητό του σε χριστουγεννιάτικη αγορά, τουλάχιστον 10 τραυματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόμος στη Ναντ -Ανδρας έριξε το αυτοκίνητό του σε χριστουγεννιάτικη αγορά, τουλάχιστον 10 τραυματίες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγαλώνει η ανησυχία στη Γαλλία, μετά από μία ακόμη επίθεση, μέσα σε λίγα 24ωρα. Αυτή τη φορά, τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν ένας άνδρας έριξε το ημιφορτηγό που οδηγούσε σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά στο κέντρο της πόλης Ναντ.

Μάλιστα, η τοπική εφημερίδα Ouest France, που επικαλείται έναν αξιωματικό της αστυνομίας και αυτόπτες μάρτυρες, αναφέρει πως ο οδηγός «Αλλάχου Άκμπαρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος), όπως και στην επίθεση που είχε γίνει στην πόλη Τουρ, εις βάρος αστυνομικών, το Σάββατο.

Πέντε από τους τραυματίες της επίθεσης στη Ναντ, ανάμεσά τους και ο οδηγός που αυτοτραυματίστηκε με μαχαίρι καταφέρνοντας στον εαυτό του εννιά χτυπήματα, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές είπαν ότι "δεν υπάρχει καμιά μαρτυρία" που να δείχνει ότι ο δράστης είχε θρησκευτικά κίνητρα στη νέα επίθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις επίθεση Νάντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ