Αποστολόπουλος: Καλά Χριστούγεννα -Θα κάνουμε μήνυση στον Χαϊκάλη - iefimerida.gr

Αποστολόπουλος: Καλά Χριστούγεννα -Θα κάνουμε μήνυση στον Χαϊκάλη

Αποστολόπουλος: Καλά Χριστούγεννα (EUROKINISSI/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο εισαγγελέας μπορεί να βάζει την υπόθεση για την απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη στο αρχείο, αλλά το θέμα ανάμεσα στον βουλευτή και τον Γιώργο Αποστολόπουλο- τον οποίο ο πρώτος είχε καταγγείλει ως το πρόσωπο που προσπάθησε να τον χρηματίσει- δεν έχει τελειώσει, αφού θα ακολουθήσουν μηνύσεις.

Οταν δέχθηκε διευκρινιστικές ερωτήσεις από δημοσιογράφους, ο κ. Αποστολόπουλος απάντησε μόνο «Μένω σε ό,τι έχω πει στην κατάθεσή μου» και τους ευχήθηκε «Καλά Χριστούγεννα», αλλά αμέσως μετά ο συνήγορός του προανήγγειλε ότι θα κάνουν μήνυση στον κ. Χαϊκάλη.

«Η δικαιοσύνη έκανε το έργο της. Ημασταν από τη πρώτη στιγμή στη διάθεση της δικαιοσύνης. Το μείζον τώρα είναι να αποκατασταθούν τα τραύματα της Δημοκρατίας», είπε ο Παύλος Σαράκης και πρόσθεσε: «Θα προσφύγουμε για να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας που έχουν προσβληθεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ