Χριστούγεννα με ήλιο -Τι καιρό θα κάνει τις ημέρες των γιορτών - iefimerida.gr

Χριστούγεννα με ήλιο -Τι καιρό θα κάνει τις ημέρες των γιορτών

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο λευκά δεν αναμένεται να είναι τα φετινά Χριστούγεννα, αφού σύμφωνα με τις έως τώρα προβλέψεις, τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού την Πέμπτη αναμένεται να είναι ήλιος με... δόντια. Αν και η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο, σε σχέση με τις ημέρες που θα προηγηθούν.

Συγκεκριμένα, τα Χριστούγεννα ο καιρός θα είναι καλός, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις από 4 έως 6 μποφόρ.

Ωστόσο, το σκηνικό θα αλλάξει από την Παρασκευή, όποτε και αναμένονται νεφώσεις και βροχές, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα στα δυτικά, ενώ το Σάββατο θα σημειωθούν καταιγίδες και χιονοπτώσεις στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της νότιας και της δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ