Κατερίνα Μάρκου: Ολοι με κοιτάνε περίεργα επειδή θα ψηφίσω για Πρόεδρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Κατερίνα Μάρκου: Ολοι με κοιτάνε περίεργα επειδή θα ψηφίσω για Πρόεδρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βαρείς χαρακτηρισμούς τοποθετήθηκε στο «Βεργίνα TV» η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου για το δηλητηριασμένο κλίμα μέσα στο οποίο γίνεται η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

Η ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ, η οποία θα ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα, είπε ότι η ζωή της έγινε πολύ δύσκολη εξαιτίας της απόφασής της να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Η ζωή μου έγινε πολύ δύσκολη εξαιτίας της συναίνεσης για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Όλοι με κοιτάνε περίεργα, φαντάζονται ότι μπορεί να έχω χρηματιστεί», είπε η Κατερίνα Μάρκου.

Στην ίδια εκπομπή, η ανεξάρτητη βουλευτής έκανε δριμεία επίθεση κατά εκείνων που μειώνουν τους θεσμούς χωρίς αποδείξεις, χαρακτηρίζοντάς τους «γελοίους». Δεν δίστασε μάλιστα να σημειώσει ότι το «παρών» στον Πρόεδρο έχει το «χρώμα» του ΣΥΡΙΖΑ κι ότι είναι χυδαίο βουλευτές που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ με το «παρών» να βγαίνουν και να λοιδορούν «όλους εμάς, τους υπόλοιπους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ