Βόρεια Κορέα: Βόθρος της τρομοκρατίας οι ΗΠΑ - iefimerida.gr

Βόρεια Κορέα: Βόθρος της τρομοκρατίας οι ΗΠΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ανακοίνωση του επίσημου πρακτορείου ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, η ηγεσία της απειλεί ευθέως την Αμερική με επιθέσεις στο έδαφος της.

Στην ανακοίνωση η Βόρεια Κορέα αναφέρεται στην Αμερική ως «βόθρο της δημοκρατίας» και κατηγορεί την αμερικανική κυβέρνηση ότι κρύβεται πίσω από την δημιουργία της επίμαχης ταινίας The Interview που απεικονίζει την δολοφονία του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιόνγκ Ουν. Στην συνέχεια , η χώρα συνεχίζει αρνείται ότι βρίσκεται πίσω από την διαδικτυακή επίθεση στη εταιρεια Sony Pictures .

Η εμπρηστική ρητορική βρίσκει το αποκορύφωμα της στο κεντρικό σημείο της ανακοίνωσης όπου αναφέρεται καθαρά :« Ο στρατός και ο λαός της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας είναι έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με τις ΗΠΑ σε όλα τα πεδία μάχης, συμπεριλαμβανόμενου και του πολέμου στον κυβερνοχώρο. Τα πιο σκληρά μας αντίμετρα θα ληφθούν με τόλμη εναντίον του Λευκού Οίκου, του Πενταγώνου και ολόκληρης της ηπειρωτικής Αμερικής. Οι μαχητές της δικαιοσύνης θα είναι ακονισμένες ξιφολόγχες ενάντια στους Αμερικάνους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bόρεια Κορέα ΗΠΑ απειλές όξυνση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ