«Τώρα θα δεις τι θα κάνω στον άντρα σου», είπε ο ληστής σε ηλικιωμένη πριν πατήσει το σίδερο στο πρόσωπο του συζύγου της - iefimerida.gr

«Τώρα θα δεις τι θα κάνω στον άντρα σου», είπε ο ληστής σε ηλικιωμένη πριν πατήσει το σίδερο στο πρόσωπο του συζύγου της

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aνενόχλητοι, όπως φαίνεται, δρουν οι ληστές με το σίδερο, αφού ξαναχτύπησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, αυτή τη φορά στην Εύβοια.

Θύμα τους ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. Ολα ξεκίνησαν όταν γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής ο σύζυγος χρειάστηκε να βγει έξω από το σπίτι του. Επιστρέφοντας τον περίμεναν δυο άνδρες με κουκούλες οι οποίοι του επιτέθηκαν γρονθοκοπώντας τον. Στη συνέχεια τον έσυραν στο εσωτερικό του σπιτιού του, όπου και τον έδεσαν χειροπόδαρα.

Ωστόσο, οι άγνωστοι ληστές δεν σταμάτησαν εκεί. Αφού συνέχισαν να ρωτούν επίμονα το ηλικιωμένο ζευγάρι πού κρύβει τα χρήματά του και τα κοσμήματά του χωρίς να λαμβάνουν τις απαντήσεις που θα τους ικανοποίησαν, χρησιμοποίησε, τη... γνωστή πλέον μέθοδο του σίδερου. «Ετσι είσαι; Τώρα θα δεις τι θα κάνω στο πρόσωπο του άντρα σου» είπε ο ένας εκ των δραστών απευθυνόμενος στην ηλικιωμένη και αμέσως πήρε το ηλεκτρικό σίδερο και το πάτησε στο πρόσωπο του συζύγου της.

Στη συνέχεια οι ληστές αφού ψαχούλευσαν όλο το σπίτι και πήραν αυτά που τους ενδιέφεραν, εξαφανίστηκαν. Μετά από ώρες η ηλικιωμένη αφού κατάφερε να κόψει τα σχοινιά με τα οποία ήταν δεμένη χειροπόδαρα, με τη βοήθεια ενός μαχαιριού, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καρύστου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο άνδρας.
Την υπόθεση έχει αναλάβει η ασφάλεια Χαλκίδας στην οποία οι δύο ηλικιωμένοι έχουν δώσει ήδη κατάθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εύβοια ληστεία ληστές με το σίδερο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ