Αύριο η απόφαση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο μπάσκετ - iefimerida.gr

Αύριο η απόφαση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο μπάσκετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη μέρα θα χρειαστεί να περιμένουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για να μάθουν ποια ομάδα τελικά θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ. Ο αθλητικός δικαστής ενημέρωσε και τις δύο ΚΑΕ ότι την Τρίτη θα αποφασίσει μετά από την προσφυγή του Ολυμπιακού, η οποία έγινε δεκτή από το ΑΣΕΑΔ.

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ θα επανεξετάσει την υπόθεση αφού η προσφυγή των ερυθρόλευκων έγινε δεκτή από το ΑΣΕΑΔ. Ενημέρωσε μάλιστα και τις δύο πλευρές πως αυτό θα συμβεί αύριο βάζοντας ένα τέλος στην αβεβαιότητα των τελευταίων ημερών. Θυμίζουμε ότι ο ημιτελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε οριστεί για σήμερα το απόγευμα, αναβλήθηκε μετά τις εξελίξεις της Παρασκευής.

Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο κατά του κύρους του αγώνα με το «τριφύλλι» για τα προημιτελικά αναφέροντας πως ο τότε πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν στο γήπεδο αν και τιμωρημένος, ενώ υπήρχαν υπεράριθμοι οπαδοί των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ. Ο αθλητικός δικαστής είχε δηλώσει αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση αναφέροντας πως αυτή αφορούσε αγώνα που διοργανώνει η ΕΟΚ, ωστόσο εξ αρχής η ομοσπονδία είχε καταστήσει σαφές πως υπεύθυνος για αυτά τα ζητήματα είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Τώρα μένει να δούμε αν ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση στα χαρτιά ή αν τελικά θα ισχύσει η αρχική απόφαση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν και ο νικητής μέσα στο παρκέ, να αγωνίζεται στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ