Ανοιχτό παράθυρο για συνεργασία με Ολυμπιακό άφησε ο Αμπιντάλ - iefimerida.gr

Ανοιχτό παράθυρο για συνεργασία με Ολυμπιακό άφησε ο Αμπιντάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ποδοσφαιρική του καριέρα ολοκληρώθηκε όμως ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν έκοψε εντελώς τους δεσμούς του με τον Ολυμπιακό. Αυτό δήλωσε στον ισπανικό Τύπο κάνοντας λόγο για δύο προτάσεις που έχει στα χέρια του, χωρίς να έχει πάρει ακόμη την απόφασή του.

Ο Γάλλος άσος ανακοίνωσε επίσημα το φινάλε στην καριέρα του την περασμένη Παρασκευή και μια μέρα μετά αγωνίστηκε για τελευταία φορά φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην Καλλονή. Την επομένη κιόλας επέστρεψε στη Βαρκελώνη, εκεί που όπως έχει πει ο ίδιος νιώθει σαν πατρίδα του.

«Το σπίτι μου είναι στη Βαρκελώνη και εκεί θα ζήσω. Έχω λάβει μια πρόταση από την Μπαρτσελόνα και άλλη μια από τον Ολυμπιακό. Πρέπει να σκεφτώ πολύ σοβαρά πριν αποφασίσω», τόνισε ο Αμπιντάλ, ο οποίος δεν αποκλείεται να συνεργαστεί τελικά με την ελληνική ομάδα, αυτή τη φορά από άλλο πόστο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ