Δεξιοτεχνία, στυλ και γενναιοδωρία: Chivas 12 made for gentlemen by Bremont - iefimerida.gr

Δεξιοτεχνία, στυλ και γενναιοδωρία: Chivas 12 made for gentlemen by Bremont

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οταν η τελειότητα και η ακρίβεια στην πολυτέλεια συνεργάζονται με τη μοναδική γεύση του Chivas Regal το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Η πρόσφατη συνεργασία μεταξύ του Chivas Regal και της βραβευμένης βρετανικής ωρολογοποιίας Bremont έρχεται να αναδείξει τη δεξιοτεχνία, το στυλ και τη γενναιοδωρία μέσω τον συλλεκτικών «Chivalry» ρολογιών.

Γνωστή για την κατασκευή χρονογράφων που ξεχωρίζουν για τη μηχανική τελειότητά τους, η Bremont συνεργάστηκε με το Chivas για το σχεδιασμό της συλλεκτικής συσκευασίας δώρου Chivas 12 Made for Gentlemen by Bremont, αλλά και για τη δημιουργία 12 συλλεκτικών ρολογιών «Chivalry», γιορτάζοντας έτσι την τελειότητα και την ακρίβεια στην πολυτέλεια.

Εκτος από το γυαλισμένο ατσάλι και το λουρί από δέρμα αλιγάτορα, τα 12 μοναδικά ρολόγια φέρουν ένα κομμάτι από δρύινο βαρέλι (από αυτά που χρησιμοποιούνται για την ωρίμανση του Chivas Regal), την υπογραφή των James και John Chivas χαραγμένη στο ρότορά τους και το οικόσημο του Chivas διακριτικά χαραγμένο στο καντράν. Τέλος, στη δερμάτινη θήκη τους βρίσκεται μία χαραγμένη πλάκα χαλκού, που προέρχεται από έναν παλαιό αποστακτήρα σκωτσέζικου whisky.

Η συλλεκτική, εορταστική συσκευασία Chivas 12 Made for Gentlemen by Bremont διαθέτει ξεχωριστή εμφάνιση και τραβάει τα βλέμματα. Εντυπωσιάζει αποδομώντας και «παίζοντας» με την κλίμακα και την υφή από εξαρτήματα ρολογιού που αναδεικνύουν την κομψή και σύνθετη μηχανική των χρονομέτρων Bremont. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδανικό δώρο για όσους αναζητούν να εκφράσουν την εκτίμησή τους χαρίζοντας αυτή την ιδιαίτερη και μοναδική limited edition συσκευασία. Περισσότερα από 12 χρόνια παλαίωσης, μοναδική γεύση, ο γενναιόδωρος χαρακτήρας του Chivas Regal 12 Ετών και ένα εξαιρετικό design design item. Όλα συγκεντρώνονται στη νέα συλλεκτική συσκευασία , που δημιούργησε και φέτος το Chivas.

Δεξιοτεχνία, στυλ και γενναιοδωρία: Chivas 12 made for gentlemen by Bremont | iefimerida.gr 0

Πως θα αποκτήσετε ένα από τα 12 «Chivalry» ρολόγια

Οι θαυμαστές των πολυτελών ρολογιών και του Chivas είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή δημοπρασία για την απόκτηση ενός από αυτά τα ρολόγια από τις 22 Οκτωβρίου ως τις 9 Νοεμβρίου 2014 μέσω του www.chivas.com/bremont. Τα έσοδα από τη δημοπρασία θα διατεθούν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Prince’s Trust.

To Prince’s Trust είναι μία φιλανθρωπική πρωτοβουλία με έδρα τη Μ. Βρετανία και στόχο την ενδυνάμωση των ευάλωτων ομάδων νέων ανθρώπων παρέχοντας τους την πρακτική και οικονομική στήριξη που απαιτείται για να σταθεροποιήσουν τη ζωή τους. Νέοι άνθρωποι αναπτύσσουν σημαντικές ικανότητες και ταυτόχρονα την αυτοεκτίμησή τους και κινητοποιούνται. Μέσω του επιχειρηματικού προγράμματος άνεργοι νέοι λαμβάνουν υποστήριξη, καθοδήγηση και τους πόρους για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Δεξιοτεχνία, στυλ και γενναιοδωρία: Chivas 12 made for gentlemen by Bremont | iefimerida.gr 1

Ο οίκος Chivas από το 1801 και Chivas Regal 12 Ετών

Από την ίδρυση του οίκου Chivas το 1801, στο Aberdeen της Σκωτίας, οι αδελφοί John & James Chivas πρόσφεραν στους πελάτες τους τα πιο εκλεκτά προϊόντα. Τελειοποιώντας την τέχνη του blending, οι αδελφοί Chivas δημιούργησαν ένα εξαιρετικό ουίσκι, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τα εκλεκτότερα παλαιωμένα ουίσκι από το Speyside της Σκωτίας. Το αποτέλεσμα ήταν ένα απαλό και γενναιόδωρο σε γεύση ουίσκι, μοναδικό σε σχέση με τα αντίστοιχα της εποχής. Από τότε και μέχρι σήμερα, ο Master Blender διασφαλίζει ότι η υψηλή ποιότητα, η γεύση και ο χαρακτήρας του Chivas Regal παραμένουν αναλλοίωτα στην πορεία του χρόνου.

Με αφετηρία την παράδοση και οδηγό το χαρακτήρα των Chivas blends, η δημιουργία του Chivas Regal 12 Ετών αποτελεί μια ιδιαίτερη στιγμή στην τέχνη του blending. Μια τέχνη που περνά από γενεά σε γενεά, με τη δική του ξεχωριστή συνταγή από επιλογές εξαιρετικής ποιότητας ουίσκι.
Με χρώμα φωτεινό, ζεστό κεχριμπαρί και μείγμα αρωμάτων από άγρια βότανα και φρούτα, το Chivas Regal 12 Ετών είναι δημοφιλές για την κρεμώδη γεύση του, πλούσια σε νότες βανίλιας, φουντουκιού, ώριμων μήλων και μελιού. Το απαλό και γενναιόδωρο τελείωμά του, κάνει το Chivas Regal 12 Ετών ιδανικό για να το απολαύσει κανείς οποιαδήποτε στιγμή.

Δεξιοτεχνία, στυλ και γενναιοδωρία: Chivas 12 made for gentlemen by Bremont | iefimerida.gr 2

Η συνεργασία Chivas & Bremont

Τόσο για το Chivas όσο και για τη Bremont αυτό που μετράει είναι η δεξιοτεχνία και η προσοχή στη λεπτομέρεια. Οι κοινές αξίες βρετανικής δεξιοτεχνίας και πολυτέλειας γιορτάζονται με στυλ, στη συσκευασία δώρου Chivas 12 Made for Gentlemen by Bremont.

Για τη δημιουργία αυτής της συλλεκτικής συσκευασίας του Chivas αποδομήθηκαν η κομψή, πολύπλοκη μηχανική των χρονομέτρων της Bremont. Και το αποτέλεσμα είναι η απεικόνιση της τεχνικής της υπεροχής και της δεξιοτεχνίας των ωρολογοποιών της Bremont.

Η φετινή συνεργασία παίρνει μια νέα συναρπαστική κατεύθυνση: εκτός του ότι δημιούργησε μια συλλεκτική συσκευασία δώρου, η εταιρία Bremont δημιούργησε τα 12 άκρως συλλεκτικά ρολόγια «Chivalry», καθένα με μια λεπτομέρεια από δρύινo βαρέλι που χρησιμοποιείται για την προσεκτική ωρίμανση του Chivas Regal για τουλάχιστον 12 χρόνια.

Για τη δημιουργία της σειράς ρολογιών «Chivalry» της Bremont τα αδέλφια Nick και Giles English αφιέρωσαν χρόνο στο αποστακτήριο του Strathisla με τον Master Blender Colin Scott, και εμπνεύστηκαν από την ιστορία του σκωτσέζικου whisky και των πρωτοπόρων John και James Chivas. Μια χαραγμένη πλάκα χαλκού, από τους χάλκινους αποστακτήρες των αδελφών Chivas, είναι τοποθετημένη πάνω στη δερμάτινη θήκη. Κάθε ρολόι και θήκη αριθμείται ως αυθεντικό συλλεκτικό προϊόν.

Tα ρολόγια Bremont «Chivalry» δεν διατίθενται σε λιανική πώληση, αλλά δημοπρατήθηκαν σε όλο τον κόσμο για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Μία συνάντηση νου και οράματος

Σε συνέντευξη του Nick English, συνιδρυτή της Bremont Watch Company, σχετικά με τη συνεργασία της Bremont με το Chivas 12 Ετών για τη συλλεκτική συσκευασία «Made for Gentlemen» ανέφερε πως ήταν σαν μια συνάντηση νου και οράματος. "Είμαστε και οι δύο βρετανικές μάρκες που δεσμευόμαστε για τη δημιουργία πολυτελών προϊόντων με χρήση παραδοσιακών μεθόδων που εκφράζονται με σύγχρονους τρόπους".

"Τόσο ο Giles όσο και εγώ είμαστε οπαδοί του σκωτσέζικου whisky. Επομένως, το να περάσουμε χρόνο με τον Master Blender του Chivas, Colin Scott, ο οποίος έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, ήταν απίστευτα ελκυστικό και ενδιαφέρον. Η ανταλλαγή εμπειριών, η αποκάλυψη ότι μοιραζόμαστε κοινές αξίες όπως ο σεβασμός στην παράδοση και το πάθος για την τελειότητα και την λεπτομέρεια ήταν συναρπαστικές".

"Ήμασταν ενθουσιασμένοι που μας δόθηκε η ευκαιρία να επιδείξουμε τις ικανότητες σχεδιασμού μας και να δημιουργήσουμε μία limited edition για να φιλοξενηθεί το Chivas 12 Ετών. Επιπροσθέτως, το να δημιουργήσουμε μια σειρά από 12 μοναδικά ρολόγια, εμπνευσμένα από τους αδελφούς James και John Chivas, ήταν απλά μια εκπληκτική ευκαιρία και τιμή για εμάς.

Τέλος, το γεγονός ότι ο Giles και εγώ είμαστε επίσης αδέλφια και η Bremont απολαμβάνει το 12ο έτος της δραστηριότητάς της είναι ευνοϊκή συγκυρία".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ