Ντέρμπι με τα... όλα του στη Νέα Σμύρνη - Στο 2-2 Πανιώνιος και Ατρόμητος - iefimerida.gr

Ντέρμπι με τα... όλα του στη Νέα Σμύρνη - Στο 2-2 Πανιώνιος και Ατρόμητος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πέναλτι, μια κόκκινη και τέσσερα γκολ (2-2) είχε η αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον Ατρόμητο που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Από δύο τέρματα σημείωσαν Ναπολεόνι (14’, 40’) και Κολοβός (33’ με πέναλτι, 46’), ενώ σε πολύ καλή μέρα ήταν ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που πήρε την… μπαγκέτα του και κατεύθυνε τους συμπαίκτες του.

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες. Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, αλλά ξέμειναν από δυνάμεις στο δεύτερο και οι Νεοσμυρνιώτες τους πίεσαν πολύ, αλλά πήραν μόνο έναν βαθμό τελικά.

Δοκάρι είχε ο Γιάννου στο 52’ ύστερα απ’ το ανάποδο ψαλιδάκι που έκανε, με την μπάλα, όπως φάνηκε στη τηλεοπτική μετάδοση να σκάει οριακά έξω από τη γραμμή της εστίας του Γκορμπούνοφ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (Πάνος 85'), Σιώπης, Μητρόπουλος (Φούντας 80'), Μπουμάλ (Μασούρας 66'), Ιμπαγάσα, Κολοβός, Γιάννου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Νάστος, Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία (Γεωργίου 90'), Ουμπίδες (Κούρος 39'), Μπρίτο (Δημούτσος 53'), Ναπολεόνι, Παπάζογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος Ατρόμητος Super League Νέα Σμύρνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ