Ετοιμο το πόρισμα για το εάν έχει διαπραχθεί απόπειρα δωροδοκίας - iefimerida.gr

Ετοιμο το πόρισμα για το εάν έχει διαπραχθεί απόπειρα δωροδοκίας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός απροόπτου η έρευνα για την απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη θα κλείσει αύριο με πορισματική αναφορά του εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο στον προϊστάμενό του Ισίδωρο Ντογιάκο. Οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στο αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της απόπειρας δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη και δεν θα προχωρήσουν σε καμία άλλη κίνηση, όπως για παράδειγμα άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Γιώργου Αποστολόπουλου όπως ζήτησε η πλευρά Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή του στον εισαγγελέα ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι ο Αποστολόπουλος ήθελε να εκθέσει στον Παύλο Χαϊκάλη στα μάτια του ιδίου. Ερωτηθείς ωστόσο για τις σχέσεις του και την προσωπικότητα του Γιώργο Αποστολόπουλο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Ο Παύλος Χαϊκάλης στην τρίτη κατά σειρά κατάθεσή του στον εισαγγελέα υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πως ο Αποστολόπουλος τον καταγράφει και πως επίτηδες του έκανε νύξεις για χρήματα προκειμένου να τον καταγράφει ο ίδιος.

Από την πλευρά της η εισαγγελία διαψεύδει ότι υπήρξε παρότρυνσή της προς τον κ. Χαϊκάλη να μην αποκαλύψει το όνομα του Αποστολόπουλου τονίζοντας ότι το όνομά του ζητήθηκε μετ επιτάσεως και η απάντηση ήταν πως θα το πει όταν έρθει η ώρα.

Οσον αφορά για τη νομιμότητα του υλικού, η εισαγγελία διέψευσε ότι στην περίπτωση της Σταυρούλας Ξουλίδου είχε μιλήσει περί νομιμότητας καταγραφής του Γ. Σούκουρα υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν ειπώθηκε στη συζήτηση μεταξύ της δικηγόρου της κυρίας Ξουλίδου και του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου ότι το υλικό αυτό θα είναι νόμιμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ