Σαμαράς: Ο Τσίπρας πρωταγωνιστής του σκανδάλου Χαϊκάλη - iefimerida.gr

Σαμαράς: Ο Τσίπρας πρωταγωνιστής του σκανδάλου Χαϊκάλη

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύ οξείς τόνους, εκτός από την πρόταση συναίνεσης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο διάγγελμά του αναφέρθηκε και στις τελευταίες καταγγελίες περί προσπάθειας εξαγοράς του βουλευτή των ΑΝΕΛ που υιοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας αποδεχόμενος τα όσα υποστηρίζει ο Παύλος Χαϊκάλης επισημαίνοντας ότι έκανε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.

«Ούτε και μπορεί να συνεχίζεται αυτό το όργιο αστήρικτων και άθλιων κατηγοριών για δήθεν προσπάθεια εξαγοράς βουλευτών, που πάντα διαψεύδεται, αφού όμως στο μεταξύ έχει δηλητηριάσει τη Δημοκρατία μας. Κατηγοριών, στις οποίες δυστυχώς πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, κορυφαία στελέχη του και ο γνωστός συνεργάτης του, αρχηγός τρίτου κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός και προσέθεσε:«Θυμίζω ότι ο κύριος Τσίπρας, ήδη από την πρόταση εμπιστοσύνης στη Βουλή, δυο μήνες πριν, είχε πει το απίστευτο, ότι δηλαδή, όποιος βουλευτής τολμήσει να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα είναι και εξαγορασμένος! Ενώ προχθές, συνεργαζόμενοι μαζί του βουλευτές, τόλμησαν να πουν το ίδιο για εκείνους τους πέντε συναδέλφους που στην πρώτη ψηφοφορία ψήφισαν σύμφωνα με τη συνείδησή τους τον Σταύρο Δήμα!».

«Όμως οι βουλευτές δεν υποκύπτουν σε τέτοια εκστρατεία σπίλωσης. Ο φόβος και η τρομοκρατία δεν πρέπει να περάσουν! Και αυτό είναι το στοίχημα της Δημοκρατίας σήμερα!», κατέληξε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στις καταγγελίες περί εξαγοράς βουλευτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ